Kanunsuz Topraklar’a Yeni Oyuncu

Kanunsuz Topraklar’a Yeni Oyuncu
Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve Gold Film tarafından hazırlanan Kanunsuz Topraklar’a başarılı oyuncu Emel Çölgeçen dahil oldu.

Bu sezon başlayan ve kanalının ve yapım şirketinin memnun olduğu yapımlardan biri olan Kanunsuz Topraklar Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Her bölümü ilgiyle izlenen dram ve gerilim türündeki dizi bir dönem dizisi olarak 1930’lu yılların Zonguldak’ını anlatıyor. Bir madenci kasabasında maden ocakları sahipleri ile çalışanlar arasında yaşananları ve kavgaları, aşkları, ihtirasları ve kanunsuzlukları anlatan dizide ayrıca bir maden ocağı sahibi ile bir çalışanın aşkı ele alınıyor. Sezon başında başlayan ve Gold Film tarafından hazırlanan dizide ayrıca birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrolünde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç’in rol aldığı diziye son olarak dizilerin aranılan oyuncularından başarılı isim Emel Çölgeçen dahil oluyor.

Kanunsuz Topraklar’a Taze Kan

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar seyircinin bu sezon beğeniyle seyrettiği yapımlardan biri. Uzun süren hazırlık çalışmasından sonra çekime başlayan ve ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’da Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner gibi ünlü ve başarılı isimler yer alıyor. Bir madenci kasabasında geçen hikayeyi konu alan dizide maden ocağı sahibi Gülfem ile madenci Davut’un aşkı anlatılıyor. Dizide Gülfem ile Davut arasındaki hikayeye ek olarak özellikle Necip Memili’nin canlandırdığı Ali Gelik’te dizinin kötü adamı olarak öne çıkıyor. Birbirinden ünlü isimleri buluşturan diziye son olarak Gülfem’in teyzesi Mehveş karakteri olarak başarılı oyuncu Emel Çölgeçen dahil oluyor. Dizide kritik bir karakterde yer alacak oyuncu Gülfem’in İstanbul’dan gelen teyzesi olarak yer alacak.

Emel Çölgeçen Kimdir?

Kanunsuz Topraklar’ın yeni bölümlerinde Mehveş karakteri olarak diizye dahil olan başarılı oyuncu Emel Çölgeçen 9 Temmuz 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara Üniversitesi’nde öğrenim hayatını tamamlayan Emel Çölgeçen dahja sonra dizi ve televizyon dünyasında yer almaya başlamıştır. Oyunculuk Eğitimini Akademi İstanbul’da alan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun bugüne kadar rolo aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Aliye, Kara duvak, Zeliha’nın Gözleri, Sağır Oda, Böyle Bitmesin, Sultan, Geniş Aile, Arka Sokaklar, Kapadokya Düşleri, Cennetin Çocukları, Poyraz Karayel, Kalbimin Sultanı, Kırlangıç Fırtınası, Tranvay. 

22-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar