Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Ecevit ve Erbakan'ı hangi oyuncular canlandırıyor?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Ecevit ve Erbakan'ı hangi oyuncular canlandırıyor?
Ekranın sevilen dönem dizilerinden Kıbrıs Zafere Doğru'da Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan'lı yıllar geldi. Ecevit ve Erbakan'ı hangi oyuncular canlandırıyor?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde zafere giden yolların hikayesi anlatılmaya devam ediyor. TRT1'de cuma akşamları yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Senaryo gereği, Türkiye tarihinin önemli liderlerinden olan Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan'lı yıllar işlenmeye başlandı. Kıbrıs'ta çekimleri yapılan dizinin yeni bölümlerinde artık Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan'lı sahneler de olacak. Kıbrıs Zafere Doğru 23. Bölümde Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan'ın olduğu sahneler şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan'ı kimler canlandırıyor?

Kıbrıs Zafere Doğru Bülent Ecevit kimdir?

Kıbrıs Zafere Doğru Bülent Ecevit sahnesi merakla bekleniyor. Kıbrıs Zafere Doğru 23. Bölüm fragmanı yayınlandı ve fragmandaki sahneler dikkat çekti. İzleyenleri 70'li yıllara götüren Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde, 'Kıbrıs Fatihi' olarak ün salan Türkiye'nin eski başbakanlarından Bülent Ecevit'in olduğu sahneler ekrana gelecek. Merakla beklenen sahneler de Bülent Ecevit'i kimin canlandıracağı da merak ediliyordu. Kıbrıs Zafere Doğru Bülent Ecevit karakteri ünlü oyuncu Vurgun Adayalı tarafından canlandırılıcak. Dönemin başbakanı olan Bülent Ecevit (Vurgun Adayalı), 28 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak Kıbrıs Zafere Doğru 23. Bölümde dizinin karakterlerinden biri olarak seyirciyle buluşacak.

Kıbrıs Zafere Doğru Necmettin Erbakan kimdir?

1974 yılında gerçekleşen Kıbrıs Barış Harekatı sırasında dönemin başbakan yardımcısı olan Necmettin Erbakan da Kıbrıs Zafere Doğru 23. Bölüm itibari ile dizide olacak. Kıbrıs Zafere Doğru Necmettin Erbakan karakteri ise başarılı oyuncu Murat Atak tarafından canlandırılacak. Osman Taşçı ve Barış Erçetin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde adım adım Kıbrıs Barış Harekatı'na geliniyor. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan gibi oyuncuların başrolde olduğu Kıbrıs Zafere Doğru'ya Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan rolüyle iki yeni oyuncu dahil oldu. Kıbrıs Zafere Doğru Necmettin Erbakan karakteri için Murat Atak'la anlaşılırken, Bülent Ecevit rolü ise Vurgun Adayalı'ya verildi. Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölüm 28 Ocak Cuma akşamı seyirciyle buluşacak…

22-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar