Show TV'nin yeni dizisi Tolga Sarıtaş'ın peşinde!

Show TV'nin yeni dizisi Tolga Sarıtaş'ın peşinde!
Show TV ve O3 Medya ortaklığıyla ekrana gelecek Show TV'nin yeni dizisi Arıza'nın başrolü için Tolga Sarıtaş'ın adı geçiyor.

Show TV ve O3 Medya, Arıza adındaki yeni bir dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken dizinin başrolü için düşünülen isim belli oldu. Söz dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ancak sonrasında rol aldığı Ferhat ile Şirin ile hüsran yaşayan Tolga Sarıtaş ile görüşmeler devam ediyor. 

Tolga Sarıtaş ile Arıza dizisi için görüşülüyor

Ekranların sevilen isimlerinden Tolga Sarıtaş, 2017 yılında Söz dizisinde rol almaya başlamış ve 3. sezon finaliyle ekranlara veda edene kadar rol almayı sürdürmüştü. Büyük bir başarıya imza atan Söz dizisinin ardından oldukça tatsız bir tecrübe yaşadı. Söz dizisinin finalinden birkaç ay sonra Cansu Dere ile birlikte Ferhat ile Şirin dizisinde rol aldı. O3 Medya imzası taşıyan Ferhat ile Şirin dizisi hiç ilgi görmeyince 6. bölümüyle ekranlara veda etti. O3 Medya yeni dizisi için de Tolga Sarıtaş'ı başrolde düşünüyor. Ferhat ile Şirin dizisi gibi bir deneyim yaşamak istemeyen Tolga Sarıtaş şimdilik karar alma aşamasında. Tolga Sarıtaş'ın Arıza dizisinden gelen teklifi kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Oyuncunun dizideki partnerinin ise Aşk 101 dizisiyle çıkış yakalayan Alina Boz olması bekleniyor. Cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Arıza dizisinin oyuncu kadrosunun ortaya çıkması bekleniyor. Oyuncu kadrosunun belli olmasının ardından Arıza dizisinin çekimleri hemen başlayacak. Arıza dizisi yaz aylarında Show TV ekranlarından izleyicisine ulaşacak.

Tolga Sarıtaş kimdir?

30 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tolga Sarıtaş aslen Sivaslı'dır. Oyunculuk kariyerine Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda başlamıştır. Oyuncu halen Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nde okumaktadır. Oyuncu ilk ekran tecrübesini 2009 yılında yardımcı oyuncu olarak Bahtı Kara adlı sinema filmiyle yaşamıştır. Oyuncunun kariyerinde hızla yükselmesine Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Cihangir Karakterindeki başarısı oldukça etkili olmuştur. Tolga Sarıtaş 2015 ve 2016 yılında ekrana gelen Güneşin Kızları adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. 2017-2019 yılları arasında yayınlanan Söz adlı dizi ise başrol olarak yer aldığı bir diğer dizidir. Tolga Sarıtaş son olarak 2019 yılında ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisinde rol almıştır.

17-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar