Show Tv'nin yeni dizisi Yalancı okuma provalarına başladı

Show Tv'nin yeni dizisi Yalancı okuma provalarına başladı
Çukur, Arıza gibi birçok başarılı diziye ev sahipliği yapan Show TV'de bu sefer bir uyarlama dizi için start verildi. Yalancı oyuncuları okuma provalarına başladı.

Show TV'nin yaza damga vurması beklenen yeni dizisi Yalanacı, okuma provalarına başladı. İzleyici yeni başlayacak dizinin cast kadrosunu ve konusunu merak ediyor. Başrolde hangi ünlü oyuncular var? Şimdi detaylar

Show Tv'nin yeni dizisi Yalancı okuma provalarına başladı

Çukur, Arıza gibi birçok başarılı diziye ev sahipliği yapan Show TV'de bu sefer bir uyarlama dizi için start verildi. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken, İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanan yeni dizi için resmi sitede duyuru yapıldı. İngiliz Liar dizisinin uyarlaması olan Yalancı dizisi ekrana Süreç Film imzasıyla gelecek.

Kadroda hangi ünlü oyuncular var? 

Show TV'nin uyarlama dizis Yalancı'nın yapımcılığını Süreç Film’in üstlenirken başrollerinde deneyimli oyuncular Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci yer alacak. Bu ikiliye ayrıca Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak da eşlik edecek. önümüzdeki ay ekrana gelmesi beklenen dizinin oyuncuları, okuma provası için yapımcı ve yönetmenle bir araya geldi. Yalancı dizisinde  İmer Özgün Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler de rol alıyor. Genç oyuncularla duayen oyuncuları bir araya getiren Yalancı dizisinin yönetmenliğini ise son zamanların başarılı isim Hülya Gezer yapacak. Senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı dizi eylül ayında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

İki taraf tek doğru!

Yalancı dizisinin konusuna gelince Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Ünlü bir cerraholan Mehmet Emir ise oğlu Deniz’in öğrencisidir. Hayatlarına kimseyi sokmayan iki kafadar, beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürüklenir. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağını elbette hesap edemeyen ikili hep şu soruyu sorar: Peki o gece ne oldu?

Gerçek gizlenebilir mi?

Deniz ve Mehmet Emir dışında kimsenin o gece ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Çünkü her ikisi de olayı kendilerine göre anlatır. İki farklı dile geitirilen olayın ise tek bir gerçeği vardır. Gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılan Deniz ve Emir'in yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır. "Her hikâyenin iki yüzü vardır, gerçek ise tektir." mottosuyla ekrana gelecek Yalancı dizisiyle ilgili gelişmeleri takipçilerimizle paylaşacağız.

06-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar