Yardım aracına adını yazdıran Süreyya Yalçın tepki çekti

Yardım aracına adını yazdıran Süreyya Yalçın tepki çekti
Süreyya Yalçın ağzıyla kuş tutsa kimseye yaranamıyor. Yangın bölgesinden yaptığı eğlence paylaşımıyla tepki çeken Yalçın hatasını telafi etmek isteyince daha büyük tepki gördü.

Yaptığı her hareketiyle tepki çeken, kimseye yaranamayan Süreyya Yalçın'a gelen tepkiler çığ gibi büyüyor. Yurdun büyük bir kısmında çıkan alevler herkesi derinden yaralarken bir yandan d ayardım konvoyları ihtiyaç sahiplerine gönderiliyor. Orman yangınları devam ederken yaptığı eğlence paylaşımlarıyla eleştirilen, yangınlar ilerleyince de yardım aracına adını yazdıran Süreyya Yalçın bir kez daha sert tepki gördü. Şimdi detaylar

Yardım aracına adını yazdıran Süreyya Yalçın tepki çekti

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın ağzıyla kuş tutsa kimseye yaranamıyor. Eşi Ozan Baran ile birlikte tatil yapmak için Amerika'dan geldiği Bodrum'da yangın bölgesinden yaptığı eğlence  paylaşımıyla tepki çeken sosyetik güzeli Süreyya Yalçın hatasını telafi etmek isteyince daha büyük tepki gördü. 

Hatasını telafi etmek istedi

Lüks yatıyla poz veren ancak yangında zarar görenleri rencide etmek istemediğini söyleyen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, felaketzedelerin gönlünü almak ve hatasını telafi etmek için TEMA'ya yüklü bir bağışta bulundu. Bu sefer de şov yapmakla suçlanan Süreyya Yalçın, kendini affettirmek için yangın bölgesine içi erzak dolu bir araç gönderdi. Ancak kendisi veya birileri tamamen insani amaçla gönderilen yardım aracına adını ve soyadını yazdırdı. 

Kaş yapayım derken göz çıkarıyor

İster şov amaçlı isterse insani amaçlı olsun Süreyya Yalçın'ın her yaptığı insanların gözüne batıyor ve yoğun eleştiri alıyor. Türkiye’nin dört bir yanında insanlar bir seferberlik halinde orman yangınlarıyla boğulurken eşiyle birlikte lüks yatta eğlenen Süreyya Yalçın'a öfke patlaması yaşandı. Neden eleştirildiğini bile anlamayan ve tepkilerin ardından kısa süre sonra paylaşımını silen sosyetik güzel, yangın bölgesine TEMA Vakfı aracılığıyla 5 kamyon su, 5 kamyon ayran ve 5 kamyon buz yolladı. Ancak gösteriş yapıyor suçlamasına maruz kalan Süreyya Yalçın, kırdığı gönülleri fethetmek için bu sefer de yardım aracı gönderdi. Bodrum Mazı, Manavgat ve Marmaris'e 4 kamyonluk yardım gönderen Süreyya Yalçın'ın adı araçlara yazılınca kızılca kıyamet koptu. felaket üzerinden rant devşirildiği suçlamalarına maruz kalan Süreyya Yalçın suçlamalar karşısında sessizliğini koruyor. gönderilen yardım konvoyu tepkiler nedeniyle geri çevrilmek istense de bir grup vatandaş ise, “Öyle bir lüksümüz yok” diyerek bu girişimi engelledi.

06-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar