Jet Sosyete yılbaşı özel konukları kimler? Avrupa Yakası nostaljisi mi geliyor?

Jet Sosyete yılbaşı özel konukları kimler? Avrupa Yakası nostaljisi mi geliyor?
Başarılı isim Gürse Birsel'in kaleminden dökülen komedi dizisi Jet Sosyete, yılbaşı özel bölümü ile büyük heyecan yarattı. Peki yılbaşı konuğu kim oldu?

Televizyon dünyasındaki başarısını sürdüremeyip digital platforma geçen Jet Sosyete yılbaşı bölümüyle izleyicide merak uyandırdı. Jet Sosyete 2020 yılbaşı özel bölümünde nostalji rüzgarları esecek. Kahkahalar ile izlenen dizinin bu yılbaşındaki konuğu başarılı oyuncu Ata Demirer oluyor. İşte Jet Sosyete'nin yılbaşı özel bölümünde yaşanacaklar..

Jet Sosyete'de Ata Demirer süprizi!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerinde Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Şahin Irmak ve Enis Arıkan gibi birbirinden başarılı isimlerinyer aldığı Jet Sosyete, 27 Aralık Cuma günü Puhu TV'de yayınlanan yılbaşı özel bölümüyle sezonun ilk yarısına ara verecek. Jet Sosyete'nin “Yılbaşı Özel Bölümü” için Ata Demirer ve Gülse Birsel uzun bir aradan sonra ilk defa birlikte kamera karşısına geçti. Uzun yıllar önce ATV ekranlarının en çok izlenen sitcom dizileri arasında ilk sırada yer alan Avrupa Yakası'nda iki kardeşi canlandıran Gürse Birsel ve Ata Demirer'in o zamandan sonra bir araya gelmesi izleyiciyi heyecanlandırdı. Heyecanla beklenen Jet Sosyete Yılbaşı Özel bölümü 27 Aralık Cuma gününün en çok izlenenleri arasında yer aldı. 

Jet Sosyete dizisinin yönetmeni güzel oyuncu Gülse Birsel, Ata Demirer ile sette çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Gürse Birsel'in paylaştığı son postta "27 Aralık’ta yılbaşı özel Jet Sosyete’ye kim geliyor, kim geliyor?" ifadeleri yer aldı. Gürse Birsel'in yanı sıra uzun yıllar ardından ilk kez birlikte kamera karşısına geçen Ata Demirer'de Jet Sosyete setinde çektiği kareyi "Aile saadeti" notuyla Instagram'dan paylaştı. 

Ata Demirer Kimdir?

Tüm Türkiye'yi gülmekten kırıp geçiren komedi adamı Ata Demirer, 6 Temmuz 1972'de Bursa'da dünyaya geldi. Ata Demirer henüz küçük yaşlarda iken müziğe olan yeteneğini keşfetti. Bursa'da dünyaya gelen Ata Demirer,  ortaokul ve liseyi de Bursa Erkek Lisesi'nde okudu. Daha sonrasında son sınıfta Çelebi Mehmet Lisesi'ne geçti. Eğitimini tamamlamasının ardından  Çelebi Mehmet Lisesi'den mezun oldu. Okul hayatından başarılı olamayan Demirer, ağabeyinin yardımıyla gece kulüplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başladı. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nü kazanmasıyla İstanbul'a taşındı. Sonrasında da yıldızı parlayan Ata Demirer bir çok önemli yapımda yer aldı. 

 

27-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar