‘Sihirli Annem’in Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

‘Sihirli Annem’in Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
2003-2012 yılları arasında Tv ekranlarının severek takip edilen dizisi Sihirli Annem’in tekrar bölümleri Exxen’de yayınlanıyor. Sihirli Annem’in yeni sezon tarihi belli oldu

2003-2012 yılları arasında Kanal D ekranlarında severek izlenilen dizi Sihirli Annem’in yeni kadrosuyla, tekrar çekilmiş bölümleri geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda 30 bölüm yayınlandıktan sonra dizi izleyiciye veda etmişti. Sihirli Annem’in bu yıl yeni sezonu başlayacağı duyuruldu ve yeni sezon afişi yayınlandı. Merakla beklenen dizi, Sihirli Annem’in yeni sezon tarihi belli oldu. Sihirli Annem ne zaman yayınlanacak? Nerede yayınlanacak? İşte merak edilenler…

Sihirli Annem’in Yeni Sezon Afişi Yayınlandı

Sihirli Annem, daha önce 2003’ten 2012’ye dek televizyon ekranlarında yayınlanmış, fantastik aile dizisi olarak büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Acun Ilıcalı da kurduğu Exxen platformunda Açelya Topaloğlu ile Emre Altuğ’un başrollerinde yer aldığı yeni Sihirli Annem dizisini izleyiciyle buluşturmuştu.

Yıllar önce televizyonda çekilen ve özet bölümleri hâlâ TV’lerde en çok izlenen yapımlar arasına giren Sihirli Annem, Exxen platformunda yeni oyuncularla tekrardan çekilmişti. 

Yapımcılığını Süreç Film’in, yönetmenliğini Başak Soysal’ın, senaristliğini Gamze Özer’in üstlendiği, başrolleri ise Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Çiçek Acar, Tara Mcmillan, Ogeday Girişken, Hande Katipoğlu, Bülent Seyran, Eylül Ugan, Cem Egemen Uysal, Ceren Cemre Demircan, Nisa Sofiya Aksongur’un üstlendiği ‘Sihirli Annem’ yeni sezonu afişi yayınlandı. 

Dizide Cem’in çocukluk aşkı Tuğçe’yi Nisa Sofiya Aksongur, Ceren’i Cemre Demircan, Cem’i ise Egemen Uysal, daha önce Zeynep Özkaya’nın oynadığı Çilek karakterini ise Eylül Ugan canlandıracak.

‘Sihirli Annem’ Yeni Sezonuyla 21 Ocak’ta Exxen’de

Daha önce çekilen ve Sadık ile Betüş perinin hikâyesini işleyen Sihirli Annem dizisi, Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen’de yayınlanmaya başlamıştı. İlk bölümü TV8 ekranlarında da gösterilen Sihirli Annem dizisi daha sonra Exxen’de devam etti. Başrollerinde Emre Altuğ ile Açelya Topaloğlu’nun yer aldığı Sihirli Annem dizisinin 30. bölümünün ardından veda etmişti. Şimdi yeni sezonuyla Süreç Film'in hazırladığı Sihirli Annem yeniden başlıyor.

‘Sihirli Annem’ Yeni Sezonuyla Cuma Exxen’de

Exxen Aylık Abonelik Ücreti Ne Kadar?

​​​​​​​Reklamlı Paketin aylık fiyatı 59,80 TL iken, yıllık abonelikte bu rakam 44,80 TL’ye düşüyor. Reklamsız paketin aylık fiyatı da 69,80 TL. Ancak, reklamsız paketi yıllık olarak satın alırsanız aylık 54,80 TL'ye geliyor.

Sihirli Annem Dizisinin Konusu Nedir?

Çocuklarıyla ‘sıradan’ bir hayat süren Sadık’ın hayatı, Betüş’le tanışmasının ardından hiç tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Neden mi? Sadık ve çocukların bilmediği bir ‘sır’ vardır. O da Betüş’ün hem insan, hem de bir peri olması. Büyük bir aşkla evlenen Betüş ve Sadık, ilk evlilik yıldönümlerini kutlayacaklar… Tabii Dudu ve bu kutlamayı engellemeye çalışan kötü sihirleri buna izin verirse... 2003’te çekilen Sihirli Annem’in yeni versiyonu olarak izleyicinin beğenisine sunulan dizinin heyecanla yeni sezonu bekleniyor.
​​​​​​​

20-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar