BluTV'den yeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için kötü haber!

BluTV'den yeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için kötü haber!
Daha önce dijital platform BluTV'de yayınlanacağı açıklanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili yeni bir gelişme.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin BluTV'de devam edeceği açıklanmıştı. Diziden önce Son Efsane isimli bir film yayınlanacak ve ardından da hikaye diziyle devam edecekti. Ancak son gelişmelerden sonra BluTV anlaşmadan çekilmeye karar verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam edecek mi?

2015 yılında ATV'den ekrana gelmeye başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 sezonda 199. bölüm ekrana geldi. 2021 yılında yeni sezona günler kalmış, 200. bölüm çekimleri yapılmış ve hatta fragmanı bile yayınlanmıştı ancak izleyiciler o bölümü izleyebilme imkanı bulamadı. Sonrasında ise resmi bir şekilde dizinin sona erdiği açıklandı. Diziyi ilgi ile takip eden seyirciler 200. bölümü izleyebilme imkanı bulamadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyirciler daha sonra da dizinin devam etmesi için umutlu olsa da ATV ve BVB Yapım arasında ücret nedeniyle çıkan anlaşmazlık tatlıya bağlanamadı. 

BVB Yapım, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini devam ettireceğini açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta BVB Yapım, 200. bölümdeki sahneler ve üzerine ekleyeceği yeni sahnelerden oluşacak Son Efsane isimli bir film ve sonrasında hikayeyi devam ettirecek bir dizi için BluTV ile anlaşma sağladı. Bu anlaşma ortaya çıktıktan sonra ATV'den hemen bir hamle geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ve dizideki karakterlerin haklarının kendilerine ait olduğunu ifade eden ATV, böyle bir proje hayata geçirilirse 168 milyonluk bir dava açacağını açıkladı. Bir süredir konuyla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmamıştı ki bugün BluTV'nin anlaşmadan çekildiği ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz nerede yayınlanacak?

Büyük ihtimalle olası bir dava ihtimali nedeniyle BluTV diziden vazgeçti. BVB Yapım, ilerleyen süreçte bir başka dijital platformla masaya oturup oturmayacağı merak ediliyor. İlgiyle izlediklerin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu şekilde sona ermesini istemeyen seyirciler dizinin devam etmesi için fazlasıyla istekli. Şimdilik dizinin devam edip etmeyeceği gizemini koruyor. Anlaşılan o ki bir süre daha bu konu gündemi meşgul etmeye devam edecek. Geçtiğimiz gün Oktay Kaynarca'ya dizi ile ilgili bir soru sorulmuş ve ünlü oyuncu dizide yer almayacağını kesin bir dille açıklamıştı. Ayrıca Yunus Emre Yıldırımer de olası bir dizide yer almayacak.

20-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar