Sıla Türkoğlu'dan anlamlı duyuru!

Sıla Türkoğlu'dan anlamlı duyuru!
Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Doğa karakteriyle hayranlarının gönlünde taht kuran Sıla Türkoğlu 24. yaş günü için takipçileinden bağış yapmalarını istedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu sosyal medya hesabından anlamlı bir duyuru yaptı. Güzel oyuncu takipçilerine seslendiği sosyal medya hesabından doğum günü hediyesi yerine bağış yapmalarını talep etti. 18 Nisan'da yeni yaşına girecek olan Sıla Türkoğlu'nun bu anlamlı duyurusu günün en çok konuşulan konulardan biri oldu. Hayranları merak ediyor, Sıla Türkoğl kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Sıla Türkoğlu ve anlamlı duyurusu haberimizde. Şimdi detaylar

Sıla Türkoğlu'dan anlamlı duyuru!

Son olarak yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Doğa karakteriyle hayranlarının gönlünde taht kuran Sıla Türkoğlu 24. yaş günü için takipçileinden bağış yapmalarını istedi. Genç oyuncu sevenlerinden doğum gününde hediye yerine Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na bağış yapmaalrını rica etti.

Hadi hep birlikte mutlu olalım

Güzel oyuncu 18 Nisan'da 24. yaş gününü kutlayacak. İzmir doğumlu Sıla Türkoğlu doğum günü etkinlikleri yerine anlamlı bir bağış apmalarını sevenleirnden istedi.İste o paylaşım: "Sevgili ailem dostlarım ve sevenlerim, 18 Nisan bildiğiniz gibi doğum günüm,bu yıl Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na kanser tedavisi gören çocuklara umut olabilmek için paylaşıyorum. KAÇUV, kanser tedavisi için şehir dışından İstanbul’a gelen maddi olarak dezavantajlı çocuklara ve ailelerine ücretsiz konaklama, psikolojik ve psiko-sosyal destek hizmetleri sunan Aile Evleri kuruyor. Destekleriniz İstanbul'da yer alan Aile Evlerinde bir ailenin konaklayabileceği odanın masrafları için kullanılacak.  Kampanyama desteklerinizi bekliyorum. Hadi hep birlikte umut olalım" 

Sıla Türkoğlu Kimdir?

18 Nisan 1999 tarihinde İzmir Bornova’da doğan Sıla Türkoğlu, oyunculuk kariyerine 2018 yılında ‘Ağlama Anne’ isimli diziyle başladı. Ağlama Anne dizisinde Birce Akalay’ın gençliğini oynayarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu, 2019 yılında ‘Yemin’ isimli televizyon dizisinde ‘Suna’ rolüyle yıldızı parladı. Aynı yapım şirketinin bir başka günlük olarak yayınladığı televizyon dizisi ‘Emanet’te ilk defa başrol oynayan Sıla Türkoğlu, Emanet dizisinde oynamış olduğu ‘Seher’ karakteriyle geniş hayran kitlesi kazandı. Genç oyuncu halen Izılcık Şerbeti diziisnde Doğa karakterini oynamaktadır.

03-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar