Yalı Çapkını'nda Ayrılık

Yalı Çapkını'nda Ayrılık
Star Tv ekranlarının Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını’nın hikayesinde Defne karakterine hayat veren Mine Tugay diziye veda etti.

Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan Yalı Çapkını seyircinin bu sezon sevdiği yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden dizi olarak televizyona uyarlanan Yalı Çapkını gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanmış durumda. Senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in yer aldığı dizinin kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolleri paylaşıyor. Cuma akşamları yayınlanan ve son olarak 26. Bölümüyle ekrana gelen Yalı çapkını dizisinde bir ayrılık yaşandı. Dizinin kadrosuna sonradan katılan ve hikayede büyük değişimlere sebep olan ünlü oyuncu Mine tugay diziye veda etti.

Mine Tugay (Defne) Yalı Çapkını’na Veda Etti

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Cuma akşamları Star Tv ekranlarından seyirciye ulaşan sezonun popüler dizilerinden Yalı Çapkını yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin birbirinden ünlü oyunculardan oluşan kadrosuna 14. Bölümde giren ve hikayede Defne karakterine hayat veren başarılı ve ünlü oyuncu Mine Tugay dizinin yayınlanan 26. Bölümünde hikayeye veda etti. Dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak giren ve hikayesinin tutmasıyla 12 bölüm dizide Defne karakterini canlandıran Mine Tugay’ın ayrılığı dizide yine taşların yerinden oynamasına sebep oldu. Romantik Dram türünde ele alınan ve gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan dizi Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanıyor ve günün en çok seyredilen yapımlarından biri durumunda.

Yalı Çapkını’nda Kimler Var?

İlk yayın tarihi 23 Eylül Cuma akşamı olan ve bugüne kadar toplam 26 bölüm ekrana gelen Yalı çapkını bu sezon başlayan diziler arasında en iyi reytinge sahip yapımlardan biri. Bir kadın ve bir erkeğin zorla evlendirilmelerinin hikayesini anlatan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında

-          Afra Saraçoğlu (Seyran)

-          Mert Ramazan Demir (Ferit)

-          Çetin Tekindor (Halis)

-          Şerif Sezer (Hattuç)

-          Gülçin Santırcıoğlu (İfakat)

-          Emre Altuğ Orhan)

-          Gözde Kansu (Gülgün)

-          Ersin Arıcı (Abidin)

-          Diren Polatoğulları (Kazım)

-          Doğukan Polat (Fuat) ve daha pek çok isim yer alıyor.

03-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar