Sinan Akçıl Ayda Bebeği Ziyaret Etti!

Sinan Akçıl Ayda Bebeği Ziyaret Etti!
Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl İzmir’de yaşanan depremde enkaz altından 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeği ziyaret etti. İşte detaylar!

Geçtiğimiz haftalarda İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye’yi yasa boğarken yaşanan depremde 100’ün üzerinde insan hayatını kaybetti pek çoğu da yaralandı. Yaşanan deprem sırasında tüm ülkemiz birlik beraberlik örneği göstererek deprem bölgesine yardıma koştular ve ellerinden geleni yaptılar. Enkaz altında kalan insanların kurtarılması için yapılan çalışmalarda ise bir isim ön plana çıktı ve adeta tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Henüz minik bir bebek olan Ayda Bebek enkaz altından çıkarılmaya çalışılırken aynı zamanda tüm ülke adeta nefesini tutarak kurtarılması için dua etti. Ayda Bebek enkaz altından 91 saat sonra kurtarılırken tüm ülke ünlü ünsüz Ayda Bebeğin yanında oldu. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Sinan Akçıl oldu ve Sinan Akçıl şimdi de küçük Ayda’yı ziyaret etti

Sinan Akçıl Ayda Bebeğin Yanında!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl İzmir depremi sırasında enkaz altında kalan ve tam 91 saat sonra kurtarılan depremin sembol ismi Ayda Bebeği ziyaret etti. Daha önce de sosyal medya hesabından Ayda bebekle ilgili paylaşımlar yapan ve onun eğitim masraflarını karşılayacağını belirten Sinan Akçıl yine sosyal medya hesabından “Az önce Ayda Bebek ile böyle bir rüya kavuşma gerçek oldu” ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında İzmir depreminden 91 saat sonra kurtarılan ayda Bebeği ünlü şarkıcı hediyelere boğdu. Ayrıca ünlü şarkıcı küçük bebeğin eğitim masraflarını da karşılayacağını açıkladı.

Tüm Eğitim Masrafları Sinan Akçıl’dan!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Küçük Ayda bebeği ziyaret eden 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Sinan Akçıl Ayda bebeği hediyelere boğarken yaptığı açıklamalarla da ünlü küçük bebeğin geleceğini garanti altına aldığını ilan etti. Sinan Akçıl sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “babasıyla görüşmek için haber bekliyorum. İşe yararsa tüm okul öncesi ve ilköğretim yaşamın boyunca yanında olmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Sinan Akçıl daha sonra Ayda bebeğin babasıyla iletişim kurduğunu belirterek “ayda bebeğimizin babasıyla görüştüm. Mükemmel bir karaktere sahip. Cennete giden anneyi Ayda’ya anlatmak için çabalıyor. Birkaç güne tekrar konuşacağız” ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında küçük bebeğin oldukça mutlu olduğu görüldü.

16-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar