Payitaht Abdülhamid kadrosunda Vildan Atasever sürprizi!

Payitaht Abdülhamid kadrosunda Vildan Atasever sürprizi!
Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Vildan Atasever yeniden seyirciyle buluşuyor. Vildan Atasever, Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Ekranlardaki dizi yarışı devam ediyor. Yeni sezon dizileri ve devam eden diziler her hafta reyting yarışına katılıyor. TRT 1'in iddialı dizisi Payitaht Abdülhamid ise yeni sezonun da çok izlenen dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Sevilen oyuncu Vildan Atasever de Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosuna katıldı. Güzel oyuncu Atasever, Payitaht Abdülhamid dizisinde Saliha Sultan rolüyle ekrana gelecek.

Payitaht Abdülhamid dizisinden hangi oyuncu ayrıldı?

Payitaht Abdülhamid dizisi TRT1'de 5 sezondur yayınlanıyor. Es Film tarafından yapımcılığı üstlenen dizide Osmanlı Devleti'nin padişahlarından Abdülhamid Han'ın hayatı ve sarayda yaşanan enrikalar ekrana yansıyor. Reytin oranlarıyla üst sıralarda olan dizide yaşanan oyuncu değişikleri ise diziye heyecan katıyor. Payitaht Abdülhamid dizisinde Bidar Sultan'ı canlandıran Özlem Conker diziden ayrılırken, Vildan Atasever ise Saliha Sultan karakteriyle dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan isim oldu.

Payitaht Abdülhamid Saliha Sultan Vildan Atasever oldu!

Sevilen dizi Payitaht Abdülhamid dizisinin ana karakterlerinden biri olan Bidar Sultan'ın diziden ayrılması ve yeni bir karakter olarak Saliha Sultan'ın senaryoya eklenmesi diziye yeni bir canlılık getirecek. Bülent İnal'ın Abdülhamid rolüyle başrolde olduğu dizide çok sayıda başarılı oyuncu yer alıyor. TRT1'de Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Başak Daşman, Sedef Avcı, Can Sipahi ve Selen Öztürk gibi oyuncular yer alıyor.

Bidar Sultan diziden ayrılıyor!

Abdülhamid'in eşi Bidar Sultan'ı canlandıran Özlem Conker, başarılı bir performans sergilemişti. Payitaht Abdülhamid'in yayınlanan son bölümünde Bidar Sultan'ın Abdülhamid'in hastalığını öğrenmesi ve suikast şüphesi taşıması ekrana gelmişti. Payitaht Abdülhamid 127. Bölümde diziye dahil olacak Saliha Sultan ile Bidar Sultan'ın sahneleri şimdiden merak edilmeye başlandı.

Vildan Atasever kimdir?

Aslen Erzurumlu olan Vildan Atasever 1981'de Bursa'da doğdu. Sahne hayatına DJ olarak başlayan Atasever, daha sonra tiyatroya amatör olarak başladı. İlk dizi deneyimi ise 2004 yılında efsanevi dizi Kurtlar Vadisi ile oldu. Vildan Atasever çok sayıda dizi projesinde yer aldı. Atasever son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

16-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar