Özge Özder Henüz Dünyaya Gelmeyen Bebeği İçin Parti Düzenledi!

Özge Özder Henüz Dünyaya Gelmeyen Bebeği İçin Parti Düzenledi!
Sadakatsiz dizisinin Derya’sı güzel oyuncu Özge Özder beş aylık hamile olduğunu açıklayarak dünyaya gelecek bebeği için cinsiyet partisi düzenledi. İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında sürpriz davranışlar ve gelişmelerin arkası gelmiyor. Dün koronavirüs sebebiyle sürpriz bir çıkış yaparak maske takmayanlara ya da gerektiği gibi takmayanlara karşı sert sözler söyleyen güzel oyuncu Özge Özder bugün de başka bir eylemiyle sosyal medya ve magazin dünyasının gündeminde yer aldı. Güzel oyuncu Özge Özder’in beş aylık hamile olduğu biliniyor. Oyuncu 2018 yılında şarkıcı Sinan Güleryüz ile nikah masasına oturarak dünya evine girmişti. Daha sonra bir gazetecilerin bebek düşünüp düşünmedi sorusuna “canımız ne zaman isterse” diyerek cevap vermişti. Güzel oyuncu Özge Özder bugün ise sevenleriyle birlikte sürpriz bir eylemle gündeme geldi. Özge Özder henüz dünyaya gelmeyen bebeğinin cinsiyetinin belli olması dolayısıyla parti düzenledi. İşte haberin detayları!

Kız Bebeği Dünyaya Geliyor!

Şarkıcı Sinan Güleryüz ile evli olan ve şu sıralar Sadakatsiz adlı dizide Derya karakteriyle seyirci karşısına çıkan 42 yaşındaki güzel oyuncu Özge Özder’in hamile oldu daha önce açıklanmıştı. Güzel oyuncunun beş aylık hamile olduğu ve bebeğin cinsiyeti ise bugn sürpriz bir şekilde sevenleriyle paylaşıldı. Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz bugün sevdikleriyle birlikte bir parti düzenleyerek dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Bir kız bebeği dünyaya gelecek olan Özge Özder yaklaşık 30 kişinin katıldığı partide bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Özge Özder sosyal medya hesabından paylaştığı resimlerin altına ise şu notları düştü. “insan hayatında nadir yakalanan anlardan biri işte bu anlar. Canım Pelin Akil’in gözünden ölümsüzleşmiş ne mutlu bana. Bahar ayı geçip gitmeden o son güneşli günde yanımızda olarak ne çok mutlu ettiniz can dostlarım, bilemezsiniz. Başından beri kız mı erkek mi diye soran herkese en tatlı şekilde cevap verdiğimiz bugünün tüm anılarının kayıtlı olması benim için en büyük hediye.”

Korkma Kızım!

Özge Özder kız bebeği dünyaya geleceğini müjdelediği partide kızına henüz ne isim koyacağını ise belirlemediğini söyledi. Özder “bu arada cinsiyetin ne olursa olsun hayat karşımıza ne çıkarırsa çıkarsın canımızın hep en derininde olacaksın ve bizi hep arkanda hissedeceksin. Bunu böylece bil ve hayatın getirdiklerinden hiç korkma güzel kız, aksine kucakla. Bu da sana ilk anne sözlerim olsun. Hepimiz için dua etmek iyi düşünmeye çalışmak daha çok gülümsemek ve hep pozitif olmak ödevim oldu artık. Siz de öyle yapın. Güzel dilekler, güzel sözler dua ve hepimizin birbirimizi sakındığımız bir zaman dilimine ihtiyaç var şu an. Dileklerim öyle olsun bu dönem. Hepinizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

16-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar