Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ayrıldı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Ayrıldı!
8 ay önce evlenen 20 gün önce boşanan ve ardından tekrar bir araya gelen Sinan akçıl ve Burcu Kıratlı çifti tekrar ayrıldı. İşte haberin detayları!

Ünlüler dünyasından bir ayrılık haberi geldi. Magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haberlere göre şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı tekrar ayrıldı. Daha önce de pek çok kez tartışan ve pek çok kez ayrılık kararı alan çift daha sonra aileler tarafından barıştırılmıştı. 20 gün önce boşanan ve ancak tekrar birlikte olmaya karar veren ve tekrar evleneceklerine kesin gözüyle bakılan Akçıl ve Kıratlı çifti tekrar ayrıldı. Birbirini sosyal medya hesaplarından takibi de bırakan çiftin bu sefer kesin olarak ayrıldıkları ve bir daha bir araya gelmelerinin zor olduğu iddia edildi. Daha çok kıskançlık ve ihanet gibi sebeplerden kavga eden çiftin ayrılığı magazin basının da çok fazla şaşkınlık yaratmadı. İşte detaylar!

20 Gün önce Boşanmışlardı!

Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl 1 Ocak 2019 yılında Hollanda’ya giderek yakın dostlarının katıldığı bir nikahla evlenmişlerdi. Evlilikleri süresince pek çok kez tartışan ve birbirine küsen ancak daha sonra araya girenler sayesinde yeniden barışan çift en sonunda 20 gün önce boşanmışlardı. Beykoz Adliyesinde görülen boşanma davası 10 dakika sürmüş ve çift mahkemeyi ayrı ayrı terk etmişlerdi. Bu sırada Sinan Akçıl “büyük aşk bitti mi?” şeklindeki bir soruya “bu sevgililik gibi değil, bir evlilik bitiyor. Çok üzgünüz. Hayırlısı olsun yürütemedik” şeklinde açıklama yapmıştı. Boşanmanın üzerinden günler geçtikten sonra çift tekrar bir araya gelmiş ve yeniden evlilik konuları konuşulmaya başlanmıştı. Ancak aradan geçen 20 günün sonunda çiftin tekrar tartıştıkları ve tekrar ayrıldıkları haberi alındı. Bunun üzerine çiftin bir daha evlenmeyecekleri iddiaları yayılmaya başlandı.

Sebep Kıskançlık mı?

Büyük bir aşkın ardından evlenen ve daha sonra boşanan çiftin ayrılıklarının ve tartışmalarının temel sebebinin kıskançlık olduğu iddia ediliyor. Bir dünde sahne alan Ferhat Göçer Sinan Akçıl’ın eski sevgililerinden bahsedince Burcu Kıratlı düğünü terk etmişti. Geçtiğimiz günlerde bir açıklamasında Sinan Akçıl “Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani” ifadelerini kullanmıştı. Başka bir açıklamasında da Akçıl “şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir oh be diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik” şeklinde konuşmuştu. Ancak şimdi de bu birliktelikte sonlanmış oldu.

19-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar