Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci’den Sürpriz

Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci’den Sürpriz
Ünlü ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci ile birlikte olduğu Burak Yamantürk’ün bir bebek bekledikleri ve ünlü oyuncunun 13 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

Magazin ve ünlüler dünyasında son zamanlarda evlenenler, çocuk sahibi olanlar ve bebek bekleyenler oldukça artmış durumda. Bu durum ünlüler dünyasında bir sevinç ve coşku oluştursa da ünlülerin sevenlerini ve takipçilerini de fazlasıyla mutlu ediyor. Sinema ve dizi dünyasının başarılı ve güzel oyuncularından biri olan ünlü isim Özge Özpirinçci’den bugün sürpriz bir haber magazin basınında ve sosyal medyada geniş bir ilgiyle karşılandı. Bir anda magazin basını ve sosyal medyada gündem olan habere göre ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin hamile olduğu iddiaları yer almıştı. Bu iddialar üzerine ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hamile olduğu iddialarının gerçek olduğunu sevenlerine duyurdu. Bu haberin ardından pek çok seveni ünlü ismi tebrik mesajlarına boğdu. Ünlü ismin 13 haftalık hamile olduğu belirtildi.

Hamilelik İddiaları Doğrulandı

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci ve 2014 yılından beri birlikte yaşadığı kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk mutlu bir birliktelik yaşıyorlar. Sık sık sosyal medya hesaplarından yatıkları paylaşımlarla ve fotoğraflarla bu durumu sevenleriyle paylaşan çiftle ilgili bir iddia magazin dünyasında dile getirilmiş ve Özge Özpirinçci’nin hamile olduğu belirtilmişti. Bu iddialar üzerinde çok konuşulmadan iddia durumundan gerçek bir vaka durumuna geçmesi ise çok olmadı. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak iddiaları doğruladı ve bir de düzeltmeye gitti. İddialara göre hamileliğinin 9. haftasında olduğu belirtilen ünlü isim aslında 13 haftalık hamile olduğunu sevenleriyle paylaştı. Özge Özpirinçci paylaşımında 9 değil 13 haftalık hamileyim. Mutluluğumuzu, heyecanımızı paylaşan herkese çok teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Film Çekimleri Hızlandırıldı

Ünlü ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci ve birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk birlikteliği bu günlerde sürpriz bir bebekle taçlanmış durumda. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin 13 haftalık hamile olmasıyla halen çekimleri devam eden İlk ve Son adlı sinema filmi çekimler ide bu yeni durum karşısında hızlandırıldı. Salih Bademci’yle birlikte rol aldığı İlk ve Son adlı filmin çekimlerinin ünlü oyuncunun karnının belirginleşmesinden önce tamamlanması için yeni bir iş programı çıkarıldı. Ayrıca ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk’ün Ağustos ya da Eylül ayında nikah masasına oturacakları da iddia edildi.

06-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar