Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun bebeklerinin cinsiyeti açıklandı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun bebeklerinin cinsiyeti açıklandı
Ünlü oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebek heyecanı yaşıyor. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. İşte haberin tüm detayları…

Ekranların sevilen oyuncularından olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti bugünlerde ikinci bebeklerinin heyecanını yaşıyor. Ünlü çift geçen yıl kızları Lalin'i kucaklarına almıştı. Lalin'i büyütmeye devam eden Sinem Kobal'in hamile olduğu öğrenildi. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün saymaya başladı. Bu aşamada en çok merak edilen ise yeni bebeğin cinsiyeti oldu. Emirgan'da magazin muhabirlerine konuşan Kenan İmirzalıoğlu bebeklerinin cinsiyetinin henüz belli olmadığını söylemişti. Fakat Onur Akay bugün katıldığı bir canlı yayında bebeğin cinsiyetini açıkladı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun cinsiyetini o isim açıkladı

Magazin dünyasında verdiği kötü haberlerle tanınan ses sanatçısı Onur Akay bu kez farklı bir haber verdi. Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci bebekleri hakkında konuşan Akay, bebeğin cinsiyetini de açıkladı. Gazeteci Bilal Özcan'ın canlı yayın programına katılan Akay, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan henüz bir açıklama gelmese de Onur Akay bebekleri ile ilgili merak edilen bir bilgiyi paylaşmış oldu.

Kenan İmirzalıoğlu belli değil demişti

Kim Milyoner Olmak İster programının da sunucusu olan Kenan İmirzalıoğlu ikinci kez baba olma heyecanı yaşıyor. Sinem Kobal'le 2016 yılında nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu'nun evliliğinde ikinci çocuk heyecanı yaşanıyor. Ünlü çift geçen yıl dünyaya gelen Lalin'i büyütürken Sinem Kobal'in yeniden hamile olduğu öğrenilmişti. İkinci bebek heyecanı yaşayan ve gün saymaya başlayan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun bebekleri ile ilgili cinsiyet bilgisi ise Onur Akay'dan geldi. Canlı yayın programına katılan Onur Akay ünlü çiftin erkek bebek beklediklerini açıkladı. Kenan İmirzalıoğlu birkaç gün önce bebeklerinin cinsiyetinin henüz belli olmadığını açıklamasına karşın ortaya atılan yeni bilgi sevenlerini heyecanlandırdı. Bir kız bebekleri olan çiftin ikinci bebeklerinin erkek olduğu iddia edildi.

20-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar