Teşkilat finalinde 4 oyuncu kadrodan ayrıldı

Teşkilat finalinde 4 oyuncu kadrodan ayrıldı
Sevilen dizi Teşkilat finalinde beklenmedik ayrılıklar yaşandı. Teşkilat kadrosundan 4 oyuncu ayrıldı. Teşkilat yeni sezonda Serdar olacak mı? İşte Teşkilat'la ilgili tüm detaylar…

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde şok ayrılıklar yaşandı. Teşkilat 29 Mayıs'ta yayınlanan 48. Bölümüyle sezon finaline gitti. Sevilen dizinin son bölümünde yaşanan gelişmelerle birçok oyuncu projeye veda etti. Seyirciyi şaşırtan 4 karakterin senaryo gereği vedasının yanında dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un durumu ise herkesi meraklandırdı. Teşkilat kadrosundan 4 başrol oyuncusu ayrılırken Serdar'ın (Çağlar Ertuğrul) diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise muallakta kaldı. Teşkilat sezon finalinde Serdar büyük bir patlamanın ortasında kaldı.

Teşkilat kadrosundan hangi oyuncular ayrıldı?

Ankara'da çekilen ve TRT1'de yayınlanan istihbarat konulu dizi Teşkilat sezonun en iddialı yapımları arasındaydı. İlgiyle izlenen Teşkikat dizisi 48. Bölümde sezon finaline gitti. Merakla beklenen Teşkilat sezon finalindeki sahneler ise birçok oyuncunun ayrılığıyla sonuçlandı. Dizinin başrol oyuncularından olan ve Teşkilat'ta Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler ile Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya sezon finalinde senaryo gereği ölerek diziye veda eden isimlerden oldu. Teşkilat'a veda eden isimler arasında Gürkan Uygun da vardı. Gürkan Uygun yine kendisinin canlandırdığı bir karakter tarafından öldürüldü. Usta oyuncu Hakan Boyav da Teşkilat'a veda etti. Tövbekar karakterini canlandıran Hakan Boyav, sezon finalinde bir ihanet sonucu öldürülen isim olarak projeye veda etti. Teşkilat son bölümde projeye veda eden 4 isim; Ezgi Şenler, Gürkan Uygun, Nihat Altınkaya ve Hakan Boyav oldu.

Teşkilat dizisinin Pınar'ı Ezgi Şenler'den veda

Teşkilat dizisi sezonda polisiye bir yapım olarak seyirci karşısına çıktı. Gizli görevleri olan istihbarat elemanlarının aksiyon ve gizem dolu hikayesi ekrana taşındı. Birçok başarılı ismi kadrosunda toplayan Teşkilat sezon arası verirken dört isimle de yollarını ayırdı. Dizinin başrol oyuncusu Ezgi Şenler duygusal bir mesajla seyirciye veda etti. Teşkilat'ta Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler, "Yanımda olan, her pazar bizimle ekran başında olan herkese canım Teşkilat ekibine ve Ankara’da kurduğumuz aileme çok teşekkür ederim. Emeklerimize sağlık Hatam olduysa affola! Hoşça kal Pınar!" ifadelerini kullandı.

01-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar