Sipahi 7. bölüm izle

Sipahi 7. bölüm izle
Sipahi 7. bölüm izle; 23 Ocak Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sipahi’nin 7. Bölüm özeti haberimizde!

Sipahi 7. bölüm izle; 23 Ocak Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Kerem Alışık, Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Nurettin Sönmez, Başak Gümülcinelioğlu, Sinan Tuzcu, Selçuk Borak ve Elit Andaç Çam’ın yer aldığı Sipahi CNP Film tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu dizinin senaryosunu ise Ali Doğançay kaleme alıyor. Milli istihbarat teşkilatının özel elemanlarından olan Korkut Ali Türkoğlu ülkenin bekasına zarar vermek isteyen düşmanların emellerini akamete uğratmak için çalışmaktadır. Ona bu konuda en büyük yardımı ise Yıldırım Bozok yapacaktır. İlk 6 bölümüyle ekrana gelen dizi ne yazık ki henüz beklediği reytinge ulaşabilmiş değil. Macera ve aşk türünde ele alınan dizinin yayınlanacak 7. Bölümü 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor.

Sipahi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

CNP Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Kaan Yıldırım ve Özge Gürel’in yer aldığı yeni dizi Sipahi istihbarat teşkilatının yapmış olduğu operasyonların hikayesini konu alıyor. Dizide Korkut Ali Türkoğlu adlı istihbarat teşkilatı elemanının ülke için vermiş olduğu mücadelenin hikayesi anlatılıyor. Dizinin son bölümünde Goran, kızıl elma adlı insansız hava aracının mühendislerini öldürme ve bu araçlara bomba koyma görevini kendisi kadar kötü biri olan Habtor’a verir. Bu arada Ali’nin kimliği deşifre olmak üzeredir. Elip Habtor’un karısını ve kızını Türkiye’ye getirir. Ali ise tüm imkansızlıklara karşın Habtor’un en yakın adamı olmak için elinden geleni yapmaktadır.

Sipahi 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekipin yüksek öncelikli hedefi olarak kodlanan Rabtor’un kızı ve karısı Türk İstihbaratının elindedir. Bu arada Denizcilik işletmeleri genel müdürünün kızı üzerinde bombalarla halın arasına gönderilmiştir. Ekip ise bu bomba taşıyan kızın peşindedir ve kaşla göz arasında kız alınır ve bomba etkisiz hale getirilir. Bu arada Habtor ise kızı ve karısını Türk İstihbaratının elinden nasıl alacağını düşünmektedir. Bu sırada roket taşıyan geminin ikinci kaptanının vereceği bilgi çok önemlidir. Ekip 2. Kaptanı canlı alabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Bu arada dedesi Fahrettin’in suikaste uğramasını engelleyemeyen Ali dedesinin başında ona intikamını alacağına dair yemin eder. Show Tv’nin yeni dizisi Sipahi’nin yayınlanacak 7. Bölümü 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar