Yasak Elma 163. bölüm izle

Yasak Elma 163. bölüm izle
Yasak Elma 163. bölüm izle; 23 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 163. Bölümünün detayları haberimizde!

Yasak Elma 163. bölüm izle; 23 Ocak Pazartesi akşamı 163. Yeni bölümüyle ekrana gelen fenomen dizi Yasak Elma’nın başrollerinde, Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkay Rutkay Ayıköz, Şebnem Dönmez ve Vildan Vatansever’in yer aldığı Med Yapım imzalı Yasak Elma bu sezon da ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Başladığı günden beri pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve tam 6 sezondur yayında olan dizi her sezon reytingini korumayı ve ilk üç içinde yer almayı başardı. Şu ana kadar onlarca başrol oyuncusunun gelip geçtiği dizinin bu sezon final sezonuyla ekranlara gelmesi seyirciyi üzerken yayınlanan bölümler seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 163. Bölümü saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Yasak Elma 162. Bölümde neler yaşandı?

Med Yapım tarafından hazırlanan ve 6. Sezonuyla ekranlara gelen fenomen dizi Yasak Elma Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olma başarısını gösteriyor. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla ekranların entrika dolu dizileri arasında tartışmasız lider olan yasak Elma son bölümünde yine Ender ile Yıldız rekabetinin bir örneğini yaşadı. Doğan, Handan’ı uzaklaştırmak için planlar yaparken Julia ise yerini sağlamlaştırmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Her ne kadar bu konuda Ender ve Yıldız ile büyük bir mücadeleye girse de bu mücadelede kolay havlu atacak gibi görünmemektedir.

Yasak Elma 163. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının sevilen yapımlarından olan Yasak Elma bu sezon son olarak ekranlara geliyor. Dizi başladığı günden itibaren pazartesi akşamlarında yayınlanırken her zaman en çok izlenen yapımlar arasında olmayı başardı. Dizinin yayınlanacak son bölümünde Yıldız ve Ender ayrı ayrı Julia ile mücadeleye başlarlar. İki usta ve tecrübeli kadın Julia’yı uzaklaştırmak için ellerinden geleni yaparken Julia’nın sandıkları kadar kolay lokma olmadığını kısa sürede göreceklerdir. Ender ve Yıldız bir kez daha büyük bir mücadeleye hazırlanırken Yasak Elma ise seyirciyi ekranlara kilitlemeye devam edecek gibi görünüyor. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma 163. Yeni bölümüyle 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

22-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar