Sizce hangi yaz dizileri yeni sezonda da devam edecek?

Sizce hangi yaz dizileri yeni sezonda da devam edecek?
Yaz sezonu dizilerinden hangileri yeni sezonda ekranlarda olacak? Hangi dizi yeni sezonda devam edecek? Şevkat Yerimdar bitecek mi? Kalp Atışı yeni sezonda devam edecek mi? İşte yaz sezonu dizileri ile ilgili tüm detaylar.

Yaz sezonu dizilerinin başlamasıyla televizyon sevdalıları ekranların başına kilitlenmeye başladı bile. Birbirinden güzel ve eğlenceli dizilerin sunulduğu kanallar televizyon takipçilerini sevindirmişe benziyor. Peki yeni sezonun gelmesiyle birlikte hangi diziler devam edecek, hangileri sona erecek?

Yazlık dizilerin birbirini takip ederek ekranlara merhaba demesiyle birlikte akıllarda kalan soru işaretleri de çoğalmaya başladı. Şevkat Yerimdar, Kalp Atışı, İki Yalancı, Ateşböceği gibi dizilerin yer aldığı yaz sezonunda ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Peki bu dizilerden hangileri yeni sezonda da ekranlarda olmaya devam edecek?

Yaz döneminde de devam eden reyting yarışması gün içinde tekra eden dizilerden etkilenmemişe benziyor. Bu sene hangi yaz dönemi dizilerinin yeni sezonda da devam edeceğihenüz belli olmasa da tahminler Ateşböceği, Dolunay, İki Yalancı, Kalp Atışı ve Şevkat Yerimdar dizileri arasında iddialar sürüyor.

05-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar