Şok! Güldür Güldür Show Ekibine Koronavirüs Testi!

Şok! Güldür Güldür Show Ekibine Koronavirüs Testi!
Show Tv’nin başarılı yapımlarından Güldür Güldür Show bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelirken yapım ekibinin tamamına koronavirüs testi uygulanacağı açıklandı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Güldür Güldür Show koronoavirüs günlerinde hemen her gün kanalın pirime time ekranlarında yayınlanarak adeta Show Tv’nin can simidi oldu. BKM imzalı yapım yayınlandığı tekrar bölümleriyle hemen her gün ilk 10 sıralamasında yer alırken seyirci de yapımının yeni bölümlerini adeta iple çekmeye başladı. Hem eğlendiren hem de düşündüren yapım her Cuma seyircinin ilk tercih ettiği yapımlar arasında yer alırken bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek Güldür Güldür Show’a ise bugün şok bir haber ulaştı ve yapımın tüm ekibinin koronavirüs testine tabi tutulacakları öğrenildi. Bu kararın ardından dizinin yeni bölümlerinin çekimlerine başlanacağı açıklandı. İşte detaylar!

Güldür Güldür Show’a Koronavirüs Testi!

Yapımcılığını BKM Film’in üstlendiği ve sunuculuğunu Ali Sunal’ın üstlendiği Güldür Güldür Show’a koronavirüs testi yapılmasına karar verildi. Oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Evrim Akın, Aylin Kontante, Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Mahir İğek, Onur Atilla, Onur Buldu, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin ve Ünal Yeter gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show ekibine yeni bölüm çekimlerinden önce koronavirüs testi uygulanmasına karar verildi. Böylece yapım yeni bölüm çekimleri başlamadan önce en büyük tedbiri alarak koronavirüsten korunmanın yoluna gitmeye karar verdi. Bu kararın ardından BKM Yapım tarafından hazırlanan Güldür Güldür Show yeni bölüm çekimlerine başlayacak.

Güldür Güldür Şhow Yeni Bölüm!

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve koronavirüs günlerinde hemen her gün tekrar bölümleriyle ekrana gelen ve reyting sıralamasında her şeye rağmen ilk 10 içinde yer alan Güldür Güldür Show yeni bölüm çekimleri için koronavirüs testine girerken bu akşam yapım yeni bölümüyle de seyirci karşısına çıkacak. Yeni yapımların nadir olarak görüldüğü kanallarda bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek yapımın reyting sıralamasında nasıl bir yer alacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Ali Sunal’ın sunuculuğunu üstlendiği ve ekrana getirdiği birbirinden eğlenceli ve çarpıcı skeçlerle seyirciyi hem güldüren hem de düşündüren Güldür Güldür Show’a bundan bundan sonraki ekran yolculuğunda başarılar diliyoruz.

22-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar