Sol Yanım 12. Bölüm İzle (Final)

Sol Yanım 12. Bölüm İzle (Final)
Sol Yanım 12. Bölüm İzle; 17 Şubat Çarşamba akşamı 12. final bölümüyle ekrana gelen Sol Yanım adlı dizinin final bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sol Yanım 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Tolga mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin’in rol aldığı Sol Yanım Dizisi bu akşam saat 20.00’da 12 ve Final bölümüyle Star Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezon ortasında büyük umutlar başlayan ancak başladığı günden itibaren bir türlü seyirciye ulaşamayan gençlik dizisi Sol Yanım bu akşam ekrana gelecek 12. Bölümle ekranlara veda ediyor. Dizinin bir türlü istenilen seviyeye gelmeyen reytingleri en sonunda kanal ve yapımcı için final kararından başka seçenek tanımadı ve dizi ne yazık ki ekran yolculuğuna erken veda eden dizilerden biri oldu.  Bu akşam ekrana gelecek 12. Bölümle final yapacak olan Sol Yanım saat 20.00’da Star tv’de ekranlara geliyor.

Sol Yanım Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv’nin bu akşam final yapacak olan dizisi Sol Yanım yayınlanan son bölümde Burak’ın götürdüğü kulüpte Selim’i Biricik’le birlikte gören Serra bu durum karşısında çok şaşırmıştır. Biricik’in Selim’e duyduğu koşulsuz sevgi Serra’yı kendini sorgulamasına iterken Bircik bir kez daha selim’i kaybetmek niyetinde değildir. Ancak Serra’da bu durum karşısında cesur adımlar atmaya ve Selim’i tekrar kazanmaya karar verir.

Sol Yanım 12. Bölümde (Final) Neler Yaşanacak?

Son olarak Biricik’le gördüğü Selim için yeniden harekete geçen Serra Selim’i tekrar kazanmak için her şeyi yapmıştır. İkilinin ilişkileri artık ciddi bir noktadadır. Biricik ise Selim’i kaybetmesinin ardından Burak’la sürpriz bir şekilde yakınlaşmaya başlamıştır. Bu arada Burak kendisine kaza yaptıranı ararken Selim’i de sorguya çeker. İhsan ise oynadığı oyunların ardından Asena2ya tüm kapıları kapatmıştır. Bunun üzerine Asena daha da hırslanmıştır ve Nilgün’e gider. Asena ise İhsan ile evliliklerinin bitmesinin sorumlusu olarak Nilgün’ü görmektedir. Bu sebeple Nilgün’den hesap sorar. Nilgün ile İhsan ise yeni bir ilişkiye başlarken gerçek aşkı birbirlerinde bulduklarını fark ederler. Tüm bunlar olurken Erkan’ın dönüşü tüm olayların akışını değiştirir. Sol Yanım bu akşam ekrana gelecek 12 ve Final bölümü ile saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor.

17-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar