Sol Yanım dizisi için Feyza Civelek’ten inanılmaz değişim!

Sol Yanım dizisi için Feyza Civelek’ten inanılmaz değişim!
Adını Feriha Koydum, Kavak Yelleri gibi dizilerde oynayan genç oyuncu Feyza Civelek’i görenler gözlerine inanamadı. Sol yanım dizisi için adeta yeniden doğdu

İzleyicinin merak ve heyecanla beklediği Star TV dizisi 'Sol Yanım' dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Sol yanım dizisinde oynayacak genç oyuncu Feyza Civelek inanılmaz bir değişim geçidi. Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı gibi reyting rekorları kıran dizilerle tanınan genç oyuncu Feyza Civelek, son projesi 'Sol Yanım' için nasıl bir değişim geçirdi?

Sol Yanım dizisi için Feyza Civelek’ten inanılmaz değişim!

Adını Feriha Koydum, Kavak Yelleri gibi dizilerde oynayan genç oyuncu Feyza Civelek’i görenler gözlerine inanamadı. Sol yanım dizisi için yaklaşık 3 aydır Şeyda Coşkun ile çalışan Civelek tam 20 kilo vererek adeta 10 yıl gençleşti. 78 kilodan 58 kiloya düşerek bambaşka bir görüntüye kavuşan genç yıldız, bir kadın için ayıp sayılan 42 bedenden 34 bedene indi. Elbise dolabını olduğu kadar hayata bakışını da yenileyen Feyza Civelek, sebze- protein ağırlıklı beslendi. Diyetin yanında günlük 1,5 saat yürüyerek zayıflayan Feyza Civelek hayranları tarafından tebrik yağmuruna tutuldu.

Sol Yanım için konuştu!

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği Sol Yanım dizisini Melis Civelek kaleme alıyor. Serdar Gözelekli'nin yönettiği Sol Yanım dizisinde Özge Yağız, Cansel Elçin, Deniz Barut, Esra Bezen Bilgin, Defne Samyeli görev yapacak. Nazlım karakterini canlandıracağı Sol Yanım için hazırlıklarını sürdüren Feyza Civelek, yeni projesi için oyuncu koçları Ümit Çırak ve Merve Taşkan ile çalışmalarını tamamladı.  Daha önce Harvard University New York Film Academy ve New York/ New York Film Academy'de aldığı eğitimlerle oyunculuğunu geliştiren genç yıldız Sol Yanım dizisindeki 'Nazlım' karakteri ile en önemli rollerden birini oynayacak. İsyankar, sınıf atlamak için her şeyi mübah olarak gören Nazlım karakteri entrikalarıyla seyirciyi ekran başına kilitleyecek. “ Bu role gerçekten çok uzun zamandır çalışıyorum ve onun içindeki çalkantıları çok içselleştirdim. Yepyeni bir tarzla izleyicilerle buluşacağım.  Yıllardır hiç kimse için imajımı değiştirmedim, kilo vermedim ama 'Sol Yanım' için kendimi yeniledim ve 20 kilo verdim. Demek ki benim gerçek 'Sol Yanım' mesleğimmiş"

İşte Feyza Civelek'in eski hali:

Feyza Civelek Kimdir?

1995 İstanbul doğumlu Feyza Civelek, senaryo yazarı bir annenin kızı olduğu için oyunculuğa heves etti. Henüz 14 yaşındayken Acemi Cadı dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Civelek, Sihirli Annem, Kavak Yelleri ve Adını Feriha Koydum dizilerinde oynadığı. Asıl ününü senaryosunu annesinin yazdığı Güllerin Savaşı dizisiyle yakalayan Feyza Civelek, son günlerde bir polisin elini ısırınca uzun süre gündemde kalmıştı.

18-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar