Masumlar Apartmanı dizisinde şok ayrılık!

Masumlar Apartmanı dizisinde şok ayrılık!
Masumlar Apartmanı dizisi son dönemin en çok izlenen yapımlarından biri oldu. Masumlar Apartmanı'nda Uygar karakteriyle yer alan oyuncu diziden ayrıldı mı?

Masumlar Apartmanı dizisi son dönemin en dikkat çeken yapımlarından biri olarak yoluna devam ediyor. Sevilen dizide yer alan sıra dışı karakterler ve onların hayatları seyirciyi her salı TRT1 ekranlarına kitliyor. Masumlar Apartmanı dizisinde İnci'nin alkolik eski sevgilisi Uygar'ı canlandıran Alper Saldıran'la ilgili seyirciyi şoke edecek bir gelişme yaşandı. Alper Saldıran'ın Masumlar Apartmanı dizisinden geçen hafta yayınlanan 9. Bölümle veda ettiği iddia edildi.

Masumlar Apartmanı jeneriğinde O isim yoktu!

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın muhteşem oyunculuğuyla izleyicinin beğenisini kazanan Masumlar Apartmanı dizisindeki gelişmeler ilgiyle takip ediliyor. Sıradışı karakterleri canlandıran başarılı oyuncular ve senaryonun akıcılığı her hafta diziyi reytin zirvesine taşıyor. Masumlar Apartmanı yeni bölüm dün yayınlandı. Bu bölümde Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakterinin eski sevgilisi Uygar'ın sahnesi yoktu. Seyircinin dikkatinden kaçmayan diğer bir detay ise Uygar (Alper Saldıran) karakterinin jenerikte de olmamasıydı.

Masumlar Apartmanı Uygar ve Han karşılaşması

Masumlar Apartmanı son bölümde jenerikte ismi olmayan Alper Saldıran'ın dizinin kadrosundan çıktığı iddiasını güçlendiriyor. Alper Saldıran son olarak Birkan Sokullu'nun canlandırdığı Han karakteri ile heyecan ve aksiyon dolu bir sahnede yer almıştı. Gizemli bir karakter olan Han'ın kendisiyle evlenen İnci'yi rahat bırakması için Uygar'a yaptıkları herkesi ürkütmüştü. Uygar'ı arabasının bagajına kilitleyen Han, onu geceleri gizlice gittiği çöplüğe götürüp burada oyuncak tabancayla korkutmuştu. Bu sahnenin ardından radyoya gidip dayısına olanları anlatan Uygar yurtdışına gitme kararı almıştı. Masumlar Apartmanı 9. Bölümde yaşanan bu olayların ardından yeni bölümde Alper Saldıran sahnesi yer almadı.

Sırlarla dolu bir aile hikayesi

OGM Picture tarafından yapımı üstlenen Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonda TRT 1'de yayınlanan başarılı dizilerden biri oldu. Yaşanmış bir hikayenin ekrana yansıdığı Masumlar Apartmanı takıntıları ve psikolojik sorunları olan bir ailenin gizemli ve olaylı dünyasını yansıtıyor. Diziden ayrılan Alper Saldıran da alkol bağımlısı bir karakteri canlandırıyordu.

18-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar