17 Kasım Salı Reyting Sonuçları

17 Kasım Salı Reyting Sonuçları
Masumlar Apartmanı, EDHO gibi ilgiyle izlenen 17 Kasım Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. İşte dünün reytingleri!

17 Kasım Salı gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen izlenme oranları her gün binlerce kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki dün hangi program daha çok izlendi?

Dün TV’de hangi programlar reyting mücadelesi verdi?

Dünün reytinglerinde birbirinden başarılı dizi ve programlar zirvede yer alabilmek için mücadele verdi. Salı günü zirvede görmeye alışık olduğumuz TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı 10. bölümüyle, Atv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölümüyle yayınlandı. Öte yandan Fox TV’de Baraj dizisi 14. bölümüyle ekrana gelirken Hekimoğlu 25. bölümüyle, MasterChef Türkiye ise 102. bölümüyle ekrandaki yerini aldı. Peki 17 Kasım Salı reytinglerinde hangi program hangi sırada kendine yer bulabildi?

17 Kasım 2020 Salı reyting sonuçları

Dünün reytinglerinde total ve ab kategorilerinde ilk üç sıralama değişmedi.

Her bölümüyle büyük ses getirmeyi başaran TRT dizisi ‘Masumlar Apartmanı’ dün tüm kategorilerde günü birinci tamamlayan yapım oldu.

Bu sezona kadar neredeyse tüm salı günlerinin birinci tamamlayan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ise zirve takibinden vazgeçmiyor. Dizi dün yayınlanan bölümüyle tüm kategorilerde günü ikinci sırada tamamladı.

Fatih Portakal’ın ayrılığının ardından eski reytinglerine ulaşılamayacağı düşünülen Fox Ana Haber herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Milyonlarca lira harcanan dizi ve filmleri geride bırakan program yeni sunucusuyla da reytinglerde oldukça iyi sıralamalar elde ediyor. ‘Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber’ dün tüm kategorilerde üçüncü sırada günü tamamlayan yapım oldu.

TOTAL İLK 10 SIRALAMA

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
6 ESRA EROL'DA ATV
7 BARAJ FOX
8 SHOW ANA HABER SHOW TV
9 MASTERCHEF TURKIYE TV8
10 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV

AB İLK 10 SIRALAMA

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
5 MASTERCHEF TURKIYE TV8
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 HEKIMOGLU KANAL D
8 ESRA EROL'DA ATV
9 BARAJ FOX
10 GULDUR GULDUR SHOW SHOW TV
18-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar