Son Yaz 25. Bölüm İzle

Son Yaz 25. Bölüm İzle
Son Yaz 25. Bölüm İzle; 9 Ekim Cumartesi akşamı 25 yeni bölümüyle ekrana gelen Son Yaz dizisinin yayınlanan 25.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Son Yaz 25. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Birce Akalay, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür ve Yılmaz Bayraktar’ın rol aldığı Son Yaz bu akam 25. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciye buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezon da devam eden dizinin reytinglerinde yaşanan düşüş sebebiyle final kararı alması dizinin seyircisini oldukça üzdü. Dizinin tutkulu seyircisi dizinin yayında kalması için sosyal medyada bunu dile getiren paylaşımlarla kanalı etkilemeye çalıştı. Ancak çok da başarılı olamadı. Yakın zamanda final yapması beklenen dizi son bölümleriyle ekrana geliyor. Özellikle genç kitlenin izlediği dizi geçen sezon oldukça başarılı bir performans ortaya koymuştu. Fox Tv’nn sevilen dizisi Son Yaz bu akşam 25.yeni bölümüyle saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

SON YAZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Fox Tv ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen Son Yaz hikayesiyle oldukça beğeni topladı. Seyircinin sevdiği dizinin yayınlanan son bölümünde Soner’in vurulması ile Emel, kızının ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu anlamıştır. Emel, Naz’ı almak istese de ne yazık ki bu o kadar kolay olmayacaktır. Akgün ise Soner’in intikamını almak istemektedir. Cihan ile işbirliği yapan Akgün Soner’in intikamı için harekete geçer. Ancak Sare‘nin harekete geçmesiyle planlar değişecek ve her şey alt üst olacaktır.

Son Yaz 25. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve cumartesi akşamları yayınlanan başarılı ve heyecanı yüksek dizi Son Yaz bu akşam 25. bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Selim, Sare’nin peşlerinde olduğundan şüphelenmektedir. Selim bunun için plan yaparken Sare ise başka bir plan kurmuştur. Sare ve Selim arasında büyük bir oyun oynanırken Akgün tüm planlar ve oyunların içinde kendine yol bulmaya çalışmaktadır. Bu arada Selim, Akgün ve çocukları için kendini feda etmeye hazırdır ve Akgün bundan habersizdir. Öbür taraftan Cihan ise Yağmur’a ulaşmak için Naz ve Soner’i kullanır. Bu durum Akgün’ün kıskançlık krizine girmesine sebep olur. Yağmur ve Akgün arasında ise gerilim artmıştır ve herkes dağılmak üzereyken onları Altay bir araya getirecektir. Son Yaz bu akşam yayınlanacak 25. bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de.

09-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar