Son Yaz 26. Bölüm İzle (Final)

Son Yaz 26. Bölüm İzle (Final)
Son Yaz 26. Bölüm İzle; 16 Ekim Cumartesi 26 bölümü olan final bölümüyle ekrana gelen Son Yaz Dizinin yayınlanan final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberinizde!

Son Yaz 26. Bölüm İzle; Başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay, Birce Akalay, Hafsanur Sancaktutan, Arif Pişkin, Sezer Koç ve Halil Babür’ün rol aldığı Son Yaz bu akşam son kez 26. Bölümüyle saat 20.00’da FoxTv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sene başlayan ve bu sezonda devam eden dizi ne yazık ki geçen sezon ki reytinglerinden uzak bir görüntü ortaya koyunca yayıncı kanal tarafından final kararı alınmıştı. Bu akşam ekrana gelecek olan dizinin 26. Bölümü seyirciyle vedalaşacağı ve hikayesini toparlayıp sona erdireceği bir bölüm olacak. Her ne kadar dizinin sevenleri final kararını kabul etmeseler de ve hatta kanala bu konuda ciddi bir baskı uygulasalar da Son Yaz reytinglerinin düşük olması sebebiyle finalden kurtulamadı. Dizinin bu akşam yayınlanacak 26.bölümü son bölümü olacak ve saat 20.00’da FoxTv ekranlarında yayınlanacak.

Son Yaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Son Yaz reytingleri ve hikayesiyle kanal tarafından yeni sezonda da devam ettirildi. Ancak ne yazık ki yeni sezonda beklenen reytingden uzak kalan dizinin finaline karar verildi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Selim Sare’nin peşinde olduğundan şüphelenerek bir plan yapar. Ancak Sare’nin başka bir planı vardır. Selim ve Sare arasında büyük bir oyun dönerken Akgün kendi yolunu çizmeye çalışmaktadır.

Son Yaz 26. Bölümde (Final) Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Son Yaz bu akşam son kez ekranlara geliyor ve seyircisiyle buluşuyor. Final bölümü olan bu bölümde Son Yaz son kez seyirci huzuruna çıkacak ve veda edecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak son bölümünde Selim yaşadıkları sebebiyle kendisiyle ve geçmişiyle büyük bir yüzleşmeye girer. Kendini sorgulayan ve nerelerde hata yaptığını bulmaya çalışan Selim bir karar verir ve çocukları için her şeye yeniden başlamaya karar verir. Ancak bu kararı uygulamak Selim’in sandığı kadar kolay olmayacaktır. Akgün ve Yağmur ise şimdiye kadar yaşadıkları, söyleyemedikleri ve içlerinde tuttuklarını açıklayacak ve birbiriyle yüzleşecektir. Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Son Yaz bu akşam son kez ekrana gelecek ve 26. Bölümüyle ekranlara veda edecek. Son Yaz bu akşam 26. Final bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

16-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar