Fox Tv’nin Yeni Dizisi Kanunsuz Topraklar’ın Hikayesi Ne, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Kanunsuz Topraklar’ın Hikayesi Ne, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?
Fox Tv ekranlarının yeni sezonda ağır toplarından olması beklenen Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi ne ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Televizyon kanalları için yeni yayın dönemi olan ve bütün bir yılın en önemli zamanı olan Eylül ayı için sayılı günler kaldı. Kanallar ilk önce kuşak programlarıyla sezonu açarken asıl itici güçleri olan diziler ise Eylül ayı başında ya da ortasında seyirciyle buluşacak. Bu sezon pek çok yeni diziyi seyirciyle buluşturacak olan Fox Tv ise daha bir heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Birbirinden ilginç ve merakla beklenen dizileri ekrana getirecek Fox Tv ekranlarında en iddialı dizi ise Kanunsuz Topraklar adını taşıyor. Gold Film tarafından hazırlanan dizi birbirinden usta ve ünlü isimleri bir araya getiriyor ve yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Zülküf Yücel kaleme alıyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan sezonun iddialı dram dizilerinden Kanunsuz Topraklar’ın yayına gireceği gün heyecanla bekleniyor. Seyircinin favori dizileri arasında olması beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Ezgi Çelik, Derin Su Akkuş, Bora Sivri, Mısra Tüfek, Rana Kayacan ve Ali Erkazan gibi tecrübeli ve ünlü isimler yer alıyor. Çekimleri Zonguldak maden ocaklarında devam eden dizinin mekanı daha sonra hikaye gereği İstanbul’a taşınacak.

Kanunsuz Topraklar Hikayesi Ne?

Fox Tv ekranlarının yeni sezonda merakla beklenen iddialı yapımlarından Kanunsuz Topraklar ilginç ve merak uyandırıcı hikayesiyle başlamadan seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Sezonun ağır toplarından olması beklenen dizinin hikayesi ise oldukça ilginç. Kanunsuz Topraklar,  Zonguldak’ta maden ocaklarında geçen bir hikayeyi konu alıyor. 1939 yılında Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut, kardeşleri ve ana babasıyla mütevazi bir hayat sürmektedir. Davut’un çalıştığı maden, sahibi Paşazade Malik Bey’in ihmali sebebiyle yağmurlu bir günde çöker. Büyük bir dramın yaşandığı anlarda Davut sesini yükseltmeye ve doğruları söylemeye karar verir ancak Paşazade Malik Bey’in Davut için ilginç ve cazip bir teklifi vardır. Öbür taraftan Paşazade Malik Bey’in kızı Gülfem ise şımartılarak büyütülmüştür. Ancak kaba saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla ilgi duymaya başlar ancak babasının planı başkadır ve Gülfem’i yine zengin bir madencinin oğluyla evlendirmek istemektedir.

28-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar