Son Yaz Dizisinin Reytingleri Beklenilenin Altında Gelmeye Devam Ediyor

Son Yaz Dizisinin Reytingleri Beklenilenin Altında Gelmeye Devam Ediyor
Fox Tv kanalının dram dolu sahneleri ile ekranlarda yerini alan Son Yaz dizisindeki reytinglerde olan değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

2. Sezonu ile ekranlara güçlü oyuncu kadrosu ile gelen Son Yaz bu sezonda ilgi görmeye devam ediyor. İlk sezona göre daha hareketli geçtiği iddia edilen dizide reytingler beklenildiği gibi ilerlemiyor. Son Yaz ekibine yeni katılan oyuncuların performansları ve konusu ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran dizi dram dolu sahneleri ile izleyenleri etkilemeye devam ediyor.

Fox TV ekranlarında seyircisi ile buluşan dizinin başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay paylaşıyor. Son Yaz dizisinde aksiyon ve dram herkesi etkileyecek Seviyelerde yeni bölümler heyecanla izleyicisi tarafından bekleniyor fakat reytinglerden istenilen sonuçlar alınamıyor.

Son Yaz dizisin de yeni sezonda ekibe yeni oyuncular katıldı. İlk sezona göre daha hareketli geçtiği belirtilen dizide zaman atlaması ile başlayarak kurgunun daha iyi olduğu görünüyor. Fakat oyuncu değişikliği ve kurgunun daha iyi derecede olması reytingler kısmında değişimi hissetmek şuana kadar beklendiği gibi olmadı

Fox TV ekranlarında ikinci sezonu ile yerini alan Son Yaz dizisi 23. bölümü yayınlandı. Son Yaz reyting sıralamasında tüm kişiler kategorisinde sekizinci, AB’de beşinci ve ABC1’de ise altıncı sırada olması ile herkesin dikkatini çekiyor. Sıralama bakımından sıkıntı yok gibi gözükebilir. Son Yaz dizisinin reytinglerinin ortalamanın altına düşmesi beklenmedik bir sorundu.

Son Yaz dizisinde sorun ilk sezonda da mevcuttu. İlk sezonun sonlarına doğru büyük bir çıkış yaparak ikinci sezonda ekranlarda olmaya hak kazanmıştı. Yeni oyuncu transferleri hikâyenin kurgusunda yapılan değişiklikler ile ikinci sezona başlayan dizi ekibi güzel bir çalışma ortaya çıkarmışlardı. Reytinglerde başarıyı elde edememeleri ciddi bir sorun olacak gibi duruyor

Fox Tv ekranlarında her cumartesi akşamı izleyenleri ile buluşan Son Yaz dizisinin rekabeti oldukça fazla. Cumartesi akşamı yayınlanan diğer diziler ise Kardeşlerim ve Gönül Dağı ekranlarda yerini alıyor. Son Yaz reytinglerde şuanda Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizilerinden geriye düşmüş durumda. Reytingler böyle devam eder ise Son Yaz, karşısına gelebilecek başka diziler de reyting durumunda ciddi sıkıntı yaşayabilir.

Son Yaz 24. Bölümü ile 2 Ekim Cumartesi akşamı ekranlarda yerini alacak. Yayınlanan fragmanda başarılı sahneleri ile merakla bekleniyor.  

27-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar