Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı Kaliteli Diziler Kategorisine Dâhil Oldu

Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı Kaliteli Diziler Kategorisine Dâhil Oldu
Yargı, Kanal D ekranlarında yeni başlayarak ikinci bölümüyle inanılmaz bir çıkış yaparak kaliteli diziler kadrosuna dâhil oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan dizinin başarılı performansları ile tüm dikkatleri üzerlerine topladılar. Kanal D’nin son dönemler de yayınladığı diziler de gözle görülen farklılıklar izleyenlerinden gözünden kaçmıyor.

Yeni sezon da başlayan birçok dizi içinde adını kaliteli diziler arasında yazdırmayı başaran Yargı ortak bir çalışma performansı ve ekibin çabası övgülere layık. Yayınlanan 2 bölümü ile büyük bir çıkışa imza atan Yargı dizisi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yargı dizisinin konusu ise, avukatların rekabete dayalı hikâyesini konu alarak devam edecek. Senaryoyu kaleme alan Sema Ergenekon’un Adliye’de yaptığı gözlemlere dayanarak hukuki çatışmaları yansıtıyor. Savcı Ilgaz ve avukat Ceylin’in arasında yaşananları anlatılacak olan dizide aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak. Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikâyesinin anlatılacağı ve aile içi güven kavramını ters yüz edecek hikâyesiyle Yargı ekranlarda yerini aldı. Dizi ekibi, konusu ve oyunculuk performansı ile önemli bir çıkışa imza attılar.

İlk sezonu ile izleyenlerinin karşısına çıkan Yargı, yayınlanan ilk bölümü ile hayranlarını mest etmeyi başardı. Dizi severler sosyal medyadan attıkları yorumlarda ‘Uzun zamandır Türkiye’de böylesine kaliteli dizi görmemiştik. Yazanların oynayanların eline emeğine sağlık ’ diyerek beğendiklerini dile getirdiler. Yargı dizisi şu anlık reytinglerden beklediği performansı alıyor.

Başarılı bir çıkış yapan Yargı için en belirleyici nokta ise reytingler olacak. Dizi severler ise Yargı’nın hak ettiği reytingi almasını diliyor. Yargı Pazar akşamları Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşurken reytinglerde bir hayli yarışta olacağı diziler de mevcut.  Pazar akşamı yayınlanan diğer yapımlar ise İkimizin Sırrı, Uzak Şehrin Masalı, Teşkilat ve İçimizden biri olarak reyting yarışına girmiş olacak.  

Her Pazar akşamı saat 20.00 de Kanal D ekranlarında yerini alarak seyirci karşısına çıkacak olan Yargı dizisinin gidişatında reytingler önemli rol oynayacak.  Dizinin gerçekçiliği ve oyuncuların muhteşem performansı ile başarılı yapımlar arasında anılmayı hak ediyor.

 

 

27-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar