Soner Sarıkabadayı ünlü modelle evlendi!

Soner Sarıkabadayı ünlü modelle evlendi!
Romantik şarkılarıyla bilinen ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı ünlü model Camelo Lopez'le evlendi. Soner Kabadayı evlilik öncesi hazırlıklarını ise sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı uzun süredir beraber olduğu ve bir bebek beklediği Kolombiyalı ünlü model Camelo Lopez'le hayatını birleştirdi. Soner Sarıkabadayı ve ünlü eşi Lopez sade bir nikahla dünya evine girdi. Covid- 19 sebebiyle sadece 10 davetlinin katıldığı nikahta, ünlü çiftin gelinlik ve damatlıklı halleriyle oldukça mutlu pozları magazin dünyasına yansıdı.

Soner Sarıkabadayı ve Camelo Lopez'ten sürpriz nikah

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı ile uzun süredir birlikte olan Camelo Lopez'in 8.5 aylık hamile olduğu biliniyordu. Ünlü modelin gelinliği de bu duruma özel tasarlandı. Ünlü çift bebeklerinin erkek olduğunu daha önce açıklamıştı. Sarıkabadayı ve Lopez'in nikah organizasyonlarında minik oğlullarının ayakkabıları da yer aldı. Ünlü çift nika anında ve sonrasında özel pozlar verdi. Bu pozlar arasında minik oğulları için aldıkları ayakkabılarla verilen pozlar da vardı.

Nikah Soner Sarıkabadayı'nın evinde kıyıldı

Slow ve romantik şarkılarıyla birçok kişinin gönlüne taht kuran Soner Sarıkabadayı gönlünü ünlü model Camelo Lopez'e kaptırmıştı. Mutlu bir birliktelikleri olan ünlü çift bu birlikteliği evlilikle taçlandırdı. Pandemi sebebiyle davetli sayısı oldukça sınırlı tutulan çiftin nikahı 10 davetli ile Soner Kabadayı'nın evinde kıyıldı.

Nikaha çok az sayıda davetli katıldı

Soner Sarıkabadayı daha önce İstinyepark'te magazin gazetecilerine açıklamada bulunmuş ve bu nikahın sinyalini vermişti. Pandemi sebebiyle oldukça tedbirli davranacaklarını belirten Sarıkabadayı anne ve babasının bile nikahta olamayacağını söylemişti. O açıklamasında Sarıkabadayı, "Pandemi sürecinde olduğumuz için herhangi bir sıkıntı olmasın diye annem ve babam dahi nikahta olmayacak" ifadesini kullanmıştı.

Sarıkabadayı ve Lopez çifti erkek bebek bekliyor

Soner Sarıkabadayı ve Camelo Lopez 2015 yılında ünlü şarkıcının Tarifi Zor adlı şarkısına klip çekerken tanışmış ve aralarında bir yakınlaşma başlamıştı. Zamanla aşka dönüşen aşk dün kıyılan nikahla evliliğe dönüştü. Ünlü çift, yakında Hasan adını vereceklerini açıkladıkları bir erkek bebek bekliyor. Soner Sarıkabadayı birkaç gün içerisinde bebeklerini kucaklarına alacaklarını açıklamıştı. Ünlü çift doğum öncesi evlerinde kıyılan nikahla dünya evine girdi.

04-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar