Sosyetik ünlüler birbirine girdi

Sosyetik ünlüler birbirine girdi
Tüm dünya pandemi ve yaşanan felaketlerden dolayı adeta travma yaşıyor. İnsanlar nedensizce öfke krizine girip kavga ediyor: Bu sefer sosyetik ünlüler birbirine saldırdı.

Pandemi, yangınlar, sel felaketi insanalrın sinirlerini iyice bozdu. Zor bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde sosyetik ünlüler birbirine gird. Magazinseverler hiç yoktan bir sebeple kavgaya tutuşan ünlü isimlerin kim olduğunu ve neden kavga ettiklerini merak ediyor. İşte o büyük kavga ve nenei haberimizde. Şimdi detaylar

Sosyetik ünlüler birbirine girdi

Tüm dünya pandemi ve yaşanan felaketlerden dolayı adeta travma yaşıyor. İnsanlar nedensiz ce öfke krizine girip kavga ediyor ve beklenemdik tepkiler gösteriyor. İşte bunlardan biri de ülkemizde yaşandı. Model Dilara Kurşun ve oyuncu sevgilisi Tufan Kılıç, bir yemekte karşılaştığı sosyetik Ertan-Sena Uyanık çiftiyle trafikte kıyasıya kavga etti. Öyle ki Sena Uyanık, Kurşun'u saçından tutup yerlerde sürükledi, ardından darp etti. Karşılık veren Dilara  Kurşun da Sena Uyanık'a defalarca vurdu. Kavgayı ayırması gereken erkeklerden Ertan Uyanık, Tufan Kılıç'a seri yumruklar savururken altta kalmak istemeyen Tufan Kılıç da ona kafa attı. Güvenlik görevlilerin uzun süre ayırmakta güçlük çektiği ünlüler ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edilirlen İstanbul Savcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aslında ne oldu?

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre 2016 Miss Turkey Güzellik Yarışması'yla ünlenen model Dilara Kurşun ve oyuncu sevgilisi Tufan Kılıç, bir AVM'de yemek yedi. Akşam saatlerinde araçlarıyla AVM'den ayrılan ikili, iddiaya göre yolda ilerlerken trafikte seyir halindeki başka bir aracın sürücüsüyle tartışmaya başladı. Araçta bulunan diğer isimler; sosyete camiasının tanınmış çifti Ertan-Sena Uyanık'tan başkası değildi. Tufan Kılıç ve Sema Uyanık trafikte birbirlerini geçmeye çalışırken laf atışmaları yaşandı. Bir anda gerilen taraflardan Sema Uyanık; ikamet ettiği sitenin girişinde Kılıç'ın sürdüğü aracı gördü. Taraflar arasında yarım kalan tartışma burada da devam etti.

Birbirlerinden Şikayetçi Oldular

Görgü şahitlerinin anlatımına göre aracından fırlayan Ertan Uyanık, Tufan Kılıç'ına "Ne biçim araba sürüyorsun?" diyerek üstüne yrüdü. Bunun üzerine bir anda sinirlenen Tufan Kılıç ise küfürler savurdu. tarafların küfürleşmeleri kavgayı getirdi.  Araçtan inerek kavgaya müdahale etmek isteyen ünlü model Dilara Kurşun, Kılıç'ın yanına gitmek istedi. Bunun üzerine Ertan Uyanık'ın eşi de aracından inerek Dilara Kurşun'a saldırdı. Acımasızca saçlarından tutup yerlerde sürüklediği, yüzünü cırmaladığı Dilara Kurşun rakibini elinden kurutulur kurtulmaz karşı atağa geçti ve seri yumruklarla Sena Uyanık'ı darp etti. O sırada Ertan Uyanık ise Tufan Kılıç'a yumruk atarak yere yıktı. Ayağa fırlayan Kılıç ise Ertan Uyanık'a kafa atarak akrşılık verdi. Tarafları site güvenliği sakinleştiremeyince polis çağrıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Davanın seyrini takipçilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz.

18-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar