Berrak Tüzünataç'ın taksi isyanına cevap geldi

Berrak Tüzünataç'ın taksi isyanına cevap geldi
Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç da taksi bulamayınca isyan etti. Berrak Tüzünataç'ın taksi isyanına İBB'den cevap geldi. Berrak Tüzünataç sosyal medyadan isyan etmişti.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç da son zamanlarda sıkça yaşanan taksi sorunuyla karşılaştı. Ünlü oyuncu taksilerin azlığına dikkat çeken bir paylaşım yaptı ve sebebini sordu. Berrak Tüzünataç'ın sosyal medya paylaşımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun tarafından cevaplandı. Murat Ongun sorunu çözmek için uğraştıklarını dile getirdi. Berrak Tüzünataç'ın twitterda yaptığı paylaşıma birçok yorum yapıldı ve birçok kişi benzer sorunlar yaşadığını söyledi.

Berrak Tüzünataç'a İBB'den açıklama

İstanbul'da yaşanan taksi sorunu her geçen gün varlığını daha çok hissettiriyor. Birçok noktada bekeleyen insanlar saatlece bekleseler bile taksi bulamıyor. Sosyal medyadan da sıkça dillendirilen bu soruna bir isyan da Berrak Tüzünataç'tan geldi. Berrak Tüzünataç, "İstanbul’da taksi yok. Hiçbir günün hiçbir saati yok. Bunun mantıklımsı bir açıklaması var mı?" sorusunu sordu. Bu soruya cevap ise İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan geldi. Murat Ongun Berrak Tüzünataç'ın paylaşımına yorum yaptı ve şunları yazdı; "Berrak Hanım, bu konuda şikayetler ne yazık ki her geçen gün artmakta ancak İstanbul'da taksi sayısını artırıp kaliteli, erişilebilir, denetlenebilir bir sistem oluşturma çabamız Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yönlendirmesiyle UKOME'de 7 kez reddedildi. Israrımız devam edecek."

Berrak Tüzünataç: Mantıklımsı bir açıklaması varmış…

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç ayaşadığı taksi sorununu dillendirince Murat Ongun açıklayıcı bir cevap verdi. İstanbul'da taksi sayısını arttırmak için çalışmalarının devam ettiğini belirten Murat Ongun engellemelere karşın ısrarlarının devam edeceğini de söyledi. Bu paylaşımın ardından Berrak Tüzünataç yeni bir twit attı ve Murat Ongun'un açıklamasını paylaştı. Tüzünataç, "Mantıklımsı bir açıklaması varmış…" şeklinde bir not paylaştı.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç 1984 Yalova doğumlu. Sinema ve dizi oyuncusu olan Berrak Tüzünataç İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Biz Böyleyiz, Elveda Rumeli, Fi, Ejder Kapanı gibi yapımlarda yer alan Tüzünataç Show Tv'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur mu? Dizisinde de Yıldız karakterini canlandırmıştı.

18-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar