Şahan Gökbakar Marcoa'ya tepki Yazıklar olsun sana!

Şahan Gökbakar Marcoa'ya tepki Yazıklar olsun sana!
Zaman zaman ilginç çıkışlarıyla dikkat çekmeye devam eden ünlü oyuncu ve yapımcı Gökbahar bu sefer taraftarı olduğu Galatasaray'ın lig maçında yaşanan kavgaya dair yorumda bulundu

2021/2022 Türkiye futbol sezonu ilginç bir olaya sahne oldu.  Daha önce benzerine sık rastlanmayan olayda aynı takımdan 2 futbolcu maç esnasında birbiriyle kavga etti. Taraftarların aşırı tepki gösterdiği olaya sessiz kalmayan ünlü komedyen Şahan Gökbakar da kavga eden futbolculardan biri olan Marcoa'ya tepki gösterdi. Ünlü komedyenin hayranları "Yazıklar olsun sana" diyerek tepki gösteren Şahan Gökbakar'ın paylaşımını merak ediyor. İşte o paylaşım haberimizde. Şimdi detaylar.

Şahan Gökbakar Marcoa'ya tepki Yazıklar olsun sana!

Geçtiğimiz hafta yangın felaketinde yaptığı çıkışlar ve yardımlarıyla takdir toplayan ünlü komedyen Şahan Gökbakar bir kez daha gündem olmayı başardı. Zaman zaman ilginç çıkışlarıyla dikkat çekmeye devam eden ünlü oyuncu ve yapımcı Gökbahar bu sefer taraftarı olduğu Galatasaray'ın lig maçında yaşanan kavgaya dair yorumda bulundu.

Benim için Galatasaraylı değilsin!

Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor ile karşılaşan şampiyon adayı Galatasaray mücadeleden Diagne ve Cicaldau'nun attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Mücadeleye galibiyetten ziyade Galatasaraylı Marcao'nun takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırması damga vurdu. Maçı izleyen Şahan Gökbakar, yaptığı bir paylaşımla Galatasaraylı futbolcu Marco'ya sert tepki gösterdi. 

Aslında ne oldu?

Türkiye Süper ligi bu haftaki maçlarla başladı. Sezonun ilk maçında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı ve Galatasaray takımında 2 futbolcu maç esnasında kavga etti. taraftaralrın yoğun tepkisine Şahan Gökbakar da ortak oldu ve taraftar olduğu Galatasaray'ın kavga eden futbolcusu Marcoa'nun derhal takımdan gönderilmesini istedi.İşte o taraftarın beğendiği paylaşım: "Artık benim için Galatasaraylı değilsin yazıklar olsun sana! Ne yapsam sinirim geçmiyor. Marko'nun bu hareketi kabul edilemez. "

Ünlü komedyenin Galatasaray yönetiminden bir de isteği oldu. İşte o istek: "Arkadaşına kafa atıp iki kez yumruk atan Marco denen zavallı hemen yollanmalıdır. Bu hadisiz koy uçağa yolla. Bu arkadaşın yaptığı hareketi ceza falan kesmez. Bu yumruğu Galatasaray atılmış sayıyorum." 

Şimdi gözler Galatasaray futbol kulübünde. Bakalım daha önce bir olay üzerine futbolcusunu gönderen Galatasaray teknik ekibi şimdi takım arkadaşı Kerem Aktürk'e saldıran Galatasaraylı Marcoa'ya nasıl bir ceza kesecek hep birlikte göreceğiz. 

18-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar