Söz | Çolak'ın oğlu kim?

Söz | Çolak'ın oğlu kim?
Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Söz'de olaylar git gide sarpa sarıyor. Sezon finali yapmaya hazırlanan dizide Çolak için ipler kopacak. Çolak'ın bir oğlu olduğu ortaya çıktı. Peki Çolak'ın oğlu kim?

Yeni başlamasına rağmen büyük çıkış yakalayan dizi Söz sezon finali yapacak. Sezon finalinde yaşananlar ise izleyenleri şoke edecek. 12. bölümün ardından yaz tatiline girecek olacak dizinin kötü karakteri Çolak'ın öldürüleceği iddia ediliyor. Fakat son yayınlanan bölümde Çolak'ın bir oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Tüm izleyicilerin aklında 'Çolak'ın oğlu kim?' sorusu aldı başını gitti. Kısa bir süreliğine tatile girecek olan dizinin 2. sezonu heyecan ve büyük merakla bekleniyor. Dizinin yönetmeni şimdiden 2. sezon çalışmalarına başladı. Yeni sezonu yani tatilden sonra ekranlara geri dönecek olan diziyi canlı ve HD kalite online olarak izlemek için Star Tv Canlı İzle'yi tıklayabilirsiniz...

Peki Çolak'ın oğlu kim?

İftar vaktini kana bulamak için canlı bomba gönderen Çolak yolun sonuna gelmiştir. Canlı bombanın üzerine atlayan Kurt Dereli şehit düşmüştür. Bunun  üzerine Yavuz ve ekibi Çolak'tan intikamlarını almak için yola koyuluyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Yoksa Çolak, Yavuz'un babası mı?

Çolak'ın Yavuz'u hayatı ile ilgili birçok bilgiye sahip olması akıllarda soru işareti bıraktı. Gerçekten Yavuz'un ailesi kimdi? Ve neden bu bölüme kadar hiç bahsedilmedi. Söz dizisini yakından takip eden ve hiç bir ayrıntıyı gözden kaçırmayan izleyici bomba gibi bir iddia ortaya attı. 'Çolak, Yavuz'un babası mı?'. Sosyal medyada yayılan bu iddia kısa sürede gündeme oturdu. Peki Çolak gerçekten Yavuz'un babası mı? Yavuz Komutan'ın ailesi kim? Çolak onun hakkında bu kadar bilgiye nasıl sahip? Tüm izleyicilerin kafasını karıştıran bu soru ilerleyen bölümlerde yanıt bulacak diye düşünüyoruz..

10-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler