Şevkat Yerimdar dizisinde kimler oynuyor?

Şevkat Yerimdar dizisinde kimler oynuyor?
Başlangıçta sinema filmi olarak izleyiciyle buluşan Şevkat Yerimdar şimdilerde dizi olarak ekranlarda. Dizinin oyuncu kadrosu da en çok merak edilen konular arasında. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve dizideki karakterleri...

Sinema filminden diziye uyarlanan Şevkat Yerimdar, neşeli ve eğlenceli bir senaryonun yanında neşeli ve eğlenceli bir oyuncu kadrosuna da sahip. Dizi de birbirinden eğlenceli oyuncular yer alıyor.Dizinin oyuncu kadrosuda birçok izleyici tarafından merak konusu.Bakalım Şevkat Yerimdar dizisinin oyuncuları kimler?

Şevkat Yerimdar oyuncuları:

Özgürcan Çevik ( Şevkat Yerimdar)

Balat'ta bir yumurta dükkanı olan Şevkat Yerimdar aslen Ankara'lıdır.Haksızlığa tahammül edemeyen, sivri dilli ama özü sözü bir bir delikanlıdır. Cömert oluşundan sürekli çulsuz gezer. Sinirli, çabuk parlayan, öfke kontrol problemi olan biri olduğundan da başı beladan kurtulmaz.Haksızların karşısında, muhtaçların yanındadır.Kendini hep olmadık işlerin içinde bulur. Bu yüzden de hayatı hep macera doludur.

Başak Parlak (Esin Uçar)

Şevkat'in karşısına açtığı resim atölyesinden sonra hayatı değişir. Ressam,heykeltraş ve aynı zamanda seramikçidir.Üniversiteyi Fransa'da okumuş 10 yıl da Pariste yaşamıştır. Annesi vafat etmiş olan Esin'in babası, zengin bir antikacıdır.Esin cana yakın,kafası karışık,eğlenceli ama inatçı bir kızdır.

Salih kalyon (Cevdet Uçar)

Esin'in babası Şevkat'in ev sahibidir.Zengin bir antikacı olan Cevdet, mahalledeki bütün dükkanların sahibidir.Mahallelinin sevip saydığı biridir.

Murat Akkoyunlu (Cuma)

Trakyalı, sakar mı sakar bir tesisatçıdır.Birini tamir ederken diğerini bozar.Esin'in mahalleye gelmesiyle hayatı değişir.Akupunktur noktalarına elektrik verildiğinde insanların tüm sorunlarının çözüleceğini inanır.

Pascal Nouma (Pascal)

Antika koleksiyonu yapan biri olarak Cevdet'in dükkanına gelir. Aldığı antika masanın çekmecesinden define haritası çıkmasıyla, kanka olduğu Şevkat'le define ararken maceradan maceraya sürüklenir.

11-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar