Vatanım Sensin sezon finali yayınlandı.

Vatanım Sensin sezon finali yayınlandı.
Vatanım Sensin bu haftaki bölümüyle sezon finali yaparak yayınına ara verdi. Nefes kesen bir bölümle ekranlara veda eden dizide, General Cevdet yine vatanı için canını ortaya koydu. Bu hafta dizinin 31. bölümü ekranlardaydı.

Vatanım Sensin sezon finalinde neler oldu?
Cevdet kendisine verilen vazife gereği canını ortaya koyarak vatanına sahip çıkar. Tevfik’in yaptığı hain suikast planı ise hiç de beklemediği şekilde sonuçlanır. İşte son bölümde yaşananlar…
Kanal D ekranlarının sevilen tarih dizisi Vatanım Sensin bu hafta yayınlanan 31. bölümüyle sezon finali yaptı. Tevfik’in Mustafa Kemal Paşa’ya yapacağı süikastın öğrenilmesinden sonra Cevdet bunu engellemek için plan yapar. Mustafa Kemal Paşa’dan gelen emre göre Cevdet’in Yunan ordusunda ki görevi bitmiştir. Cevdet bu durumu Azize ile paylaşır. Bütün aileyi sevince boğan bu haber ailenin Ankara’ya gitmesinin önündeki engelleri kaldırır. İngiliz Ajan Hamilton ve Hain Tevfik’in de devam eden planları vardır. Bu defa hedef Mustafa Kemal  Paşa’nın öldürülmesidir.  Suikastın şifresini çözen Yakup Cevdet’i uyarır. Milli Mücadele’nin geleceği açısından Mustafa Kemal’in hayatta kalmasının önemini bilen Cevdet hemen planını yapar. Diğer tarafta Ankara’da meclisin açılma çalışmaları da devam etmektedir.
Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in kurduğu tuzağa düşer ve her şey bir anda değişir. Yunan makamlarca yargılanan Vasili’nin infazına karar verilir. Vasili, oğlu Ali Kemal'i kurtardığı için vatana ihanetten infaz edilir.  Ali Kemal'in abisi olduğunu öğrenen Leon, babasının infazından sonra Yunan ordusuyla tüm ilişkilerini bitirir.
 

09-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar