Söz dizisi hayranlarını sevindirecek haber!

Söz dizisi hayranlarını sevindirecek haber!
Star tv ekranlarının sevilen dizisi Söz, hayranlarını sevindirecek haberi verdi. Kısa süre önce final yapan diziden müjdeli haber geldi.

Star tv kanalının yayınlandığı dönem boyunca büyük bir izleyici kitlesine sahip olmayı başarmış asker dizisi Söz, hayranlarını bir kez daha sevindirecek. Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi olan Söz, final yaparak tüm hayranlarını üzmüştü. Ancak daha sonra verdiği müjdeli haber ile tüm hayranlarının gönlünü kazanmayı bir kez daha başardı. Peki Söz dizisinin sürpriz kararı ne oldu? Söz dizisi yeniden mi başlayacak? İşte Söz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi olan Söz, 84. yeni bölümü ile ekranlara veda etme kararı almıştı. Her ne kadar bu karar hayranlarını üzse de Söz dizisi, hayranlarını sevindirmeyi başarıyor. Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Söz dizisi soundtrack albümü çıkardı. Daha önce de Söz dizisi mobil oyun ve bir belgesel çıkarmıştı. Bunlarla da tüm hayran kitlesinin gönlünü kazanmayı başaran Söz, şimdi ise çıakrdığı albüm ile gündeme oturdu. 11 parçadan oluşan Söz soundtrack albümü dijital platformlada yerini almaya başladı bile. Spotify, Fizy, Muud, Deezer, Amazon gibi platformlarda boy gösteren Söz albümü, dizinin en sevilen müziklerinden oluşmakta. Atakan Ilgazdağ'nın imzasını taşıyan Söz albümü Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Doğukan Polat, Eren Vurdem, Ceren Çağatay gibi başarılı isimlerin seslendirmeleri ile düzenlenen şarkılardan oluşmaktadır. 

Tolga Sarıtaş kimdir?

1991 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, İstanbul doğumludur. Oyunculuğun yanı sıra baterist ve gitarist olarak sahne alan Tolga Sarıtaş, bir çok başarılı projelerde yer almıştır. 

Tolga Sarıtaş rol aldığı dizi ve filmler

2017 Söz - Yavuz Üsteğmen (Dizi)

2015 Güneşin Kızları - Ali Mertoğlu (Dizi)

2014 Büyük Sürgün Kafkasya (Dizi)

2014 Benim Adım Gültepe - Murat (Dizi)

2013 Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon - Şehzade Cihangir (Dizi)

2013 20 Dakika (Dizi)

2013 Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Dizi)

2012 Arka Sokaklar (Dizi)

2011 Sen de Gitme (Dizi)

2010 Kaledeki Yalnızlık - Feyyaz (Sinema)

2010 Bilinmeyen Yaşın Yorgunu - Berkcan (Sinema)

2008 Bahtı Kara - Berk (Sinema) gibi oldukça başarılı projelerde yer almıştır.

10-08-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar