Söz dizisi ne zaman başlayacak?

Söz dizisi ne zaman başlayacak?
Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Söz dizisi yaz aylarında ekranlara veda etti. Peki Söz dizisinin yeni bölümleri tekrar ne zaman başlayacak? Yeni bölümlerde neler yaşanacak? İşte Söz'ün başlama tarihi..

Star TV ekranlarının en sevilen dizisi Söz, 12. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Bomba gibi bir bölümle ekranlara veda eden dizinin hayranları neler olduğunu şaşırdı. Peki yeni sezonda Yavuz ve Timi gerçekten askerlikten alınacak mı? Söz dizisi hayranları 13. bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Söz'ün 2. sezonu ne zaman başlayacak? Yavuz yeni sezonda ölecek mi? Söz dizisini canlı olarak takip etmek için STAR TV CANLI İZLE adresini tıklayın..

SÖZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Söz ismi ile yayın hayatına başlayan dizi ilk yayınlandığı günden bu yana reytinglerde büyük başarı gösteren dizi 2. sezon için devam kararı aldı.Söz dizisi yeni sezondada ekranlara gelecek fakat yayın hayatına başlayacağı tarihle ilgili henüz yapımdan ve kanaldan net bir açıklama gelmedi. Fakat dizisinin Eylül ayında başlaması ön görülüyor.

Söz dizisinde şok ayrılık!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı efsane dizi Söz'den üzücü haber geldi. Dizinin en önemli ve en sevilen karakterlerinden olan Atakan Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ortalığı yakıp geçti. Söz dizisinde Üsteğmen Zafer Yaman karakteri sayesinde izleyicinin gönlüne taht kuran Avatar Atakan'nın lakabı Geveze idi.

Star TV'de her Pazartesi akşamı yeni bölümleri ile yayınlanan dizi 12. bölümün ardından sezon finali yapmıştı. Atakan Arslan, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Atakan Arslan'ın Instagram'da paylaştığı fotoğrafına yazdığı notta "Söz dizisinden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. İzleyicilerimize bizi destekleyenlere herkese teşekkürler başka projelerde buluşmak üzere." dedi.

05-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler