Şevkat Yerimdar 11. bölümü ekranlara geldi.

Şevkat Yerimdar 11. bölümü ekranlara geldi.
Şevkat Yerimdar dizisinin 11. bölümü 4 Ağustos Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Eğlenceli dizi bu haftaki bölümüyle yine sevenlerinin beğenisini kazandı. Şevkat Yerimdar 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv' nin sevilen dizisi Şevkat Yerimdar’ın bu haftaki 11. bölümünün ardından 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanda Esin Şevkat’a gelen zarfın bankadan geldiğini ve Şevkat’e miras kaldığını gizler. Şevkat ise Esin’in neden böyle yaptığına anlam veremez. Çevresindekilerin yorumu ise oldukça açıktır. Çevredekilere göre Esin Şevkat’e sırılsıklam aşıktır. Kaybolan piyango biletinin peşine düşen mahalleli Cuma’nın söyledikleriyle Şevkat’ten şüphelenmeye başlar. Şevkat’in yolda bulduğu bir çanta dolusu sahte parayı Şevkat’in evinde gören Cuma durumu mahalleliye bildirir. Bundan sonra herkes Şevkat’e şüphe ile bakmaya başlar.Şevkat Yerimdar'ın yeni bölümlerini her cuma akşamı saat 20.00'da canlı tv'den izleyebilirsiniz.

11. bölümde neler oldu?
Bebeğin annesini bulmak için Şevkat ve Esin’in yaptığı plan iyi işler ve anne bulunur. Plan esnasında Esin’in kaçırılması ise Şevkat’i bir hayli sinirlendirir. Sonunda mahalleliyle beraber yapılan baskın sonunda bebeğin annesi kurtarılır ve anne bebek memleketlerine gönderilir. 
Mahallelinin ortak aldığı piyango biletinin saklanması görevi oy birliğiyle Şevkat’e verilir. Ancak Şevkat bileti koyduğu yeri unutunca mahalleliyi oldukça öfkelendirir. Zengin olduklarını düşünürken Şevkat’in bileti kaybetmesiyle hayal kırıklığı yaşayan mahalleli öfkesini Şevkat’ten çıkarmak isteyecek.Esin, kendisinden kimsesiz çocuklar yararına sergilenmek için bir eser istenmesine çok heyecanlanır. Sergi için hangi eserini seçeceği konusunda da Şevkat’ten yardım ister.

 

 

06-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar