Seven Ne Yapmaz çok yakında başlıyor.

Seven Ne Yapmaz çok yakında başlıyor.
Atv ekranlarında izleyici ile buluşmayı bekleyen yeni bir dizi daha... Dizinin adı Seven Ne Yapmaz. Başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin yer alacağı dizi bir Karadeniz dizisi olacak. İşte ayrıntılar...

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun, senaryo yazarlığını ‘Bazı Filmler Yazı Grubu’nun yaptığı dizi çok yakında atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Yaz dizileri arasında yerini alması beklenen dizi izleyicilerden tam not alacağa benzer. Çekimleri temmuz ayında başlayan dizinin ağustos ayında yayına başlaması bekleniyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Seven Ne Yapamaz Dizisinin Konusu:
Ekinsoy Holding’in veliahtı, Ozan Ekinsoy uçarı, çapkın ve yakışıklı bir delikanlıdır. Yaptığı hatalar artık altından kalkılamaz hale geldiği için babası tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Nazlı ise annesiz babasız büyümüş fakat herkesin sevdiği saf yürekli, özgüvenli, cesur ve güzel bir genç kızdır. Ozan köye varır varmaz Nazlı ile karşılaşır ve hemen ona aşık olur. Tabii Nazlı da ona. Tanışmaları kadar, sonraki serüvenleri de bir hayli eğlenceli geçer. Ancak Ozan’ın Nazlı ile evlenme gibi bir düşüncesi yoktur.
Seven Ne Yapmaz oyuncuları:
Yusuf Çim (Ozan): Ezra ve Çilek Kokusu dizilerinde rol almıştır.
Seren Şirince (Nazlı): Aşk Emek İster ve İlişki Durumu Karışık dizilerinde yer almıştır.
Serhat Parıl: Medcezir, Babam İçin, Cesur ve Güzel dizilerinde rol almıştır.
Sertan Erkaçan (Recep): Acil Aşk Aranıyor dizisi ile Kaçak Gelinler, Azazil 2, ve Rengarenk gibi projelerde yer almıştır.
Hande Özdemir (Sinem): Adını Sen Koy, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Hangimiz Sevmedik dizilerinde rol bulmuştur
Ecem Çalık: Muhteşem Yüzyıl, Aramızda Kalsın ve Racon gibi dizilerde rol almıştır.
Şeyla Halis: Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Yol Arkadaşım, Yahşi Cazibe ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi projelerde yer almıştır.
Ferzan Hekimoğlu: Her Şey Yolunda Merkez, Kalbim Ege'de Kaldı dizilerinde yer almıştır.


   

04-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar