Söz dizisi ne zaman final yapacak?

Söz dizisi ne zaman final yapacak?
Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisilerinden birisi olan Söz, ne zaman final yapacak? Sezon finali tarihi ne zaman?

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Söz, 3. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Söz dizisinin bu sezon sona erip ermeyeceği pek çok izleyicinin aklını meşgul etmekteydi. Dizinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağıyla ilgili kesin bir bilgi paylaşıldı. İşte bu gelişmeyle ilgili son bilgiler.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz ve Meriç Aral'ı izlediğimiz Söz dizisi başladığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çekti. O günden bugüne de reyting oranlarıyla Star TV'nin yüzünü güldürmeyi başaran televizyon dizilerinden biri olmayı sürdürüyor.

Söz dizisi ne zaman final yapacak?

Yapımı Tims B Productions tarafından üstlenilen Söz dizisinin akibetiyle ilgili pek çok iddia ortaya atıldı. Söz dizisi final mi yoksa sezon finali mi yapacak gibi sorular sorulmaktaydı. Bu sorular cevabını buldu. Öğrenilen bilgiye göre yapım şirketi Tims B Productions ile Star TV yeni sezon ile ilgili el sıkışmak üzere. Yani şunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki Söz dizisi yeni sezonda da heyecan dolu bölümleriyle Pazartesi akşamlarının bir parçası olacak. 

Söz dizisi sezon finali ne zaman?

3. sezonu devam eden Söz dizisi geçtiğimiz Pazartesi akşamı 78. bölümüyle yine milyonlarca kişiyi ekran başına topladı. Adım adım sezon finaline yaklaşan Söz dizisinin sezon final tarihi belli oldu. Söz dizisi 27 Mayıs tarihinde yayınlanacak 84. bölümüyle birlikte sezon arasına girecek. 

Söz dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Söz dizisi kadrosuna yer alan önemli oyuncuları kaybetti. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna kuşkusuz yeni isimler de katılacaktır. Geçtiğimiz sezonlarda okulların açılmasıyla birlikte Söz dizisinin yeni sezonu başlıyordu. Bu alışkanlık yeni sezonda da geçerli olursa Söz dizisinin yeni sezonu 16 Eylül tarihinde yayınlanacak bölümle birlikte başlayacak.

Söz dizisi konusu

Türkiye için bir tehdit oluşturan terör örgütüyle mücadele etmek için ülkenin farklı bölgelerinden Özel Kuvvet Askerleri bir araya gelir. Amaçları ise Türkiye'yi bölmek isteyen bu terör örgütünü yok etmektir.

Üsteğmen Yavuz'un liderlik ettiği bir grup vatan sevdalısı asker hem vatan görevlerini yerine getirirer hem de birbirlerine olan bağlılıklarıyla güzel bir dostluk örneği sergilerler.

18-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler