Söz yeni sezon (2. sezon - 13. bölüm) fragmanı

Söz yeni sezon (2. sezon - 13. bölüm) fragmanı
Reyting rekorları kıran dizi Söz'ün yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Söz 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak? İşte Söz yeni sezon fragmanını izlemek için tıklayın..

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Söz'ün yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Söz 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyicinin büyük bir merakla beklediği yeni sezon ne zaman başlayacak? Sarı komutan Yavuz Karasu yeni sezonda ölecek mi? Dizinin yeni sezonunda hangi oyuncular yer alacak? Eylül ayında yeni sezona başlayacak olan dizinin yeni bölümlerini STAR TV CANLI İZLE adresinden takip edebilirsiniz.

Efsane dizinin başladığı günden itibaren büyük izlenme rakamları alınca, ikinci sezona devam kararı aldı. Star TV ekranlarında derin oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Söz dizisi yeni sezondada ekranlara gelecek fakat yayın hayatına başlayacağı tarihle ilgili henüz yapımdan ve kanaldan net bir açıklama gelmedi. İşte Söz dizisinin yeni sezon fragmanı...

SÖZ YENİ SEZON (2. SEZON) FRAGMANI

MEHMET ÖZGÜR, SÖZ'DE!

Özel Kuvvet Timi'nin nefesleri kesen hikayesi ve aksiyon dolu sahnelerini ekranlara getiren dizi yayınlandığı gün reytinglerde en üst sıraya yerleşiyordu.'Söz'ün oyuncu kadrosuna yeni sezonda Ezgi Çelik'in ardından Mehmet Özgür daha dahil oldu. Mehmet Özgür,Suskunlar dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Star TV ekranlarına damgasını vuran Söz dizisine yeni bir isim dahil oldu.

Dizinin kadrosuna katılan isim Atakan Arslan'ın yerine geldi. Gitgide kadrosuna önemli isimleri dahil etmeye devam eden Söz dizisi bu sefer kadrosuna Ezgi Çelik'i dahil etti. Kadın komutan rolünü canlandıracak olan Ezgi Çelik'in göstereceği performans büyük merak konusu. Söz dizisinin yeni bölümlerini STAR TV CANLI İZLE adresinden takip edebilirsiniz...

24-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler