Spor Salonunda Parfüm Krizi

Spor Salonunda Parfüm Krizi
Ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın her sabah spor yaptığı spor salonunda diğer müşterilerle parfüm sıkma sebebiyle sorun yaşadığı iddia edildi.

Ünlüler dünyasında yaşanan bazı olaylar magazin basınını takip edenleri oldukça şaşırtır ya da bu haberler ilginç bulunur. Zaman zaman magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yer alan ünlülerin yaşadıkları, istekleri, yaptıkları ya da yapmadıkları sevenlerinin gündeminde yer alır. Geçtiğimiz günlerde de böyle ilginç bir olay magazin basının sayfalarına, internet haber sitelerine ve sosyal medyanın gündemine düştü. Türk Tiyatro, sinema ve dizi sektörünün önde gelen isimlerinden olan ve yer aldığı her projeyi varlığıyla yükselten ünlü oyunculardan Demet Akbağ özel hayatında yaşadığı bir olayla gündeme geldi. Ünlü ismin her zaman gittiği ve spor yaptığı salonda aşırı parfümden rahatsız olduğu ve spor yaparken parfüm sıkılmasını istemediği iddia edildi. Bunun üzerine diğer spor yapan müşterilerle sorun yaşandığı öğrenildi.

Parfümden Genzim Yanıyor

Tiyatro ve sinema sektörünün başarılı ve usta kadın oyuncularından biri olan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan Demet Akbağ geçtiğimiz gün farklı bir olayla gündeme geldi. Ünlü oyuncu Etiler’de her zaman gittiği bir spor salonuna gittiğinde aşırı parfümden rahatsız olduğunu, genzinin yandığını belirten Demet Akbağ yetkililerden spor yaparken parfüm sıktırılmamasını istedi. Ünlü oyuncunun görevlilerden “her sabah parfümden genzim yanıyor. Spor yaparken kimseye parfüm sıktırmayacaksınız” diyerek görevlilerden uyarı yazıları yazmalarını istediği iddia edildi. Bunun üzerine görevliler uyarı yazıları yazmak isteyince diğer müşterilerin kriz çıkardığı ve görevlilerin yazıları tekrar kaldırdığı öğrenildi.

Demet Akbağ Kimdir?

Usta oyuncu Demet Akbağ 23 Aralık 1960 yılında Denizli’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Demet Akbağ, bunun için gereken eğitimleri almıştır. Birçok tiyatro oyununda yer alan usta isim daha sonra dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Demet Akbağ bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında, Davacı, Tersine Dünya, Vizontele, Vizontele Tuuba, Neredesin Firuze, Organize İşler, O… Çocukları, Eyvah Eyvah, Kurtuluş Son Durak, Hükümet Kadın, Kış Uykusu, Niyazi Gül Dörtnala, Nadide hayat, 9 Kere Leyla, Perihan Abla, Bir demet Tiyatro, Elveda Rumeli, Menajerimi Ara, Akrep, Sevdaluk adlı yapımlar bulunmaktadır.

26-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar