Gürbey İleri'nin Yeni Projesi Belli Oldu

Gürbey İleri'nin Yeni Projesi Belli Oldu
Genç ve başarılı oyunculardan Gürbey İleri’nin yeni projesi belli oldu. Genç oyuncu 12 Eylül dönemini anlatacak olan Güneşi Beklerken Simitçi adlı filmde rol alacak.

Sinema sektörü hız kesmeden yeni projelerini duyurmaya devam ediyor. Bir dönem filmi olarak planlanan Güneşi Beklerken Simitçi adlı film de çekimlere başladı. 12 Eylül askeri darbesine farklı bir açıdan yaklaşan ve kara mizah türünde olan filmin cast çalışmaları da tamam landı ve film sete çıkarak çekimlere başladı. Senaryosunu Avni Özgürel’in kaleme aldığı ve TFT Televizyon Film Yapım tarafından hazırlanan filmde genç ve başarılı oyunculardan Gürbey İleri başrol oynuyor. Yönetmen koltuğunda Serkan Özarslan’ın oturduğu filmin çekimlerinin 4 – 5 hafta sürmesi ve filmin 2023 yılının ilk aylarında vizyona girmesi bekleniyor. Film için sete çıkan genç oyuncu Gürbey İleri ise oldukça heyecanlı olduğunu belirterek “film için çok heyecanlıyım. İlk kez böyle bir karakteri canlandırıyorum. Benim için unutulmaz bir deneyim oluyor” ifadelerini kullandı.

Güneşi Beklerken Simitçi Konusu Ne?

TFT Televizyon Film Yapım ve RK Film Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Serkan Özarslan’ın oturduğu Güneşi beklerken Simitçi filmi sete çıkarak motor dedi. Avni Özgürel tarafından kaleme alınan kara mizah türündeki film, 12 Eylül sonrası gelişen olayları konu ediniyor. Film, suçu sadece kendisini gözaltına alacak güvenlik güçlerinin geçtikleri yolda simit satmak olan bir vatandaşın hikayesini anlatıyor. Hikaye aynı zamanda 12 Eylül günlerindeki toplumsal olaylara ve insan hikayelerine de odaklanıyor. Filmde Gürbey İleri, Tolga Güleç, Müjde Uzman ve Bülent Alkış rol alıyor.

Gürbey İleri Kimdir?

Son dönemin başarılı oyuncuları arasında yer alan Gürbey İleri 13 Şubat 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk üzerine eğitim alan Gürbey İleri daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine çeken Gürbey İleri bugüne kadar birbirinden başarılı yapımlarla seyirci karşısına çıkmıştır. Genç ve başarılı oyuncu Gürbey İleri’nin rol aldığı yapımlar arasında, Arka Sıradakiler, Kalbim seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl, Yasak, Kaderimin Yazıldığı Gün, Eve Dönüş, Sevda Kuşun kanadında, Diriliş Ertuğrul, Ayakta Kal, Ali, Özgür Dünya ve Avcı ile Kehanet yer almaktadır.

26-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar