Şafak Sezer'den Hülya Avşar'a anlamlı gönderme!

Şafak Sezer'den Hülya Avşar'a anlamlı gönderme!
Doların fırlamasıyla ekonomi tekrar halkın gündemine oturdu. Ekonomiden anlamayanların bile konuştuğu bir ülkede tv100 kanalına ekonomi yorumu yapan Hülya Avşar alay konusu oldu

Simit çıkışıyla her kesimden yoğun eleştiri alan Hülya Avşar'a  Şafak Sezer'den anlamlı bir gönderme geldi. Ekonomiden anlayan anlamayan her kesimin yoğun tepki gösterdiği Hülya Avşar'a oyuncu Şafak Sezer simit kızartarak esprili bir karşılık verdi. Hülya Avşar'ın hayranları ünlü oyuncunun simit çıkışını merak ediyor. Şimdi detaylar

Şafak Sezer'den Hülya Avşar'a anlamlı gönderme!

Doların bir anda fırlamasıyla ekonomi tekrar halkın gündemine oturdu. Ekonomiden zerre anlamayanların bile ulu orta konuştuğu bir ülkede tv100 kanalına ekonomi yorumu yapan Hülya Avşar alay konusu oldu. Herkesin geçim derdine düştüğü bu zorlu süreçte adeta halkla alay edercesine simit hesabı yapan Avşar kızı sevenlerini bile kahretti. Gündeme bomba gibi düşen sözlerine gelen büyük tepkilere rağmen geri adım atmayan ve nispet yaparcasına 55 milyona ev satın alan Hülya Avşar'a bir tepki de ünlü oyuncu Şqfak Sezer'den geldi. 

Çok ince bir espriyle karşılık verdi

Simit çıkışıyla 7'den 77'ye herkesi kızdıran Hülya Avşar'a ünlüler camiasından art arda tepkiler geliyor. Tepkileri gören ünlü komedyen Şafak Sezer de Avşar kızına esprili bir 'simit' göndermesi yaptı. Şu sıralar Ferman Toprak'ın yeni şarkısının klip yönetmenliğini yapan Şafak Sezer, eski mankenin "Simit" çıkışına "Mangalda simit" kızartarak gönderme yaptı. Oyunculuğu dışında özel hayatında da ölçülü davranan ve hiçbir polemiğe girmeyen Şafak Sezer, mangalda simit kızarttı ve "Ben zamanında simit bulamayıp kolumu yedim" sözleriyle sanat severleri kahkahaya boğdu.
Yıldızı yeni yeni parlayan saşkıcılardan Ferman Toprak, geçtiğimiz gün "Seni Almadan Gitmem" isimli yeni şarkısına Şafak Sezer yönetmenliğinde klip çekmişti. Riva Kuş Evi Restaurant'da gerçekleştirilen klip çekiminden sonra Ferman Toprak ve klip yönetmeni Şafak Sezer mangal başına geçerek hünerlerini gösterdi. 

 'Ben zamanında simit bulamayıp kolumu yedim'

Set ekibine et pişirerek servis eden ikili, mangaldaki ustalıklarını gösterdikten sonra son günlerde boş yere çıkış yapan Hülya Avşar'ın simit açıklamasına esprili bir şekilde gönderme yaptı. Mangalda simit pişirerek hem hünerinin gösteren hem de Hülya Avşar'ın simit açıklamasına tepkisini gösteren usta komedyen "Ben zamanında simit bulamayıp kolumu yedim." esprisiyle çevresindekilere neşeli anlar yaşattı. Diğer yandan olayın büyümesini istemeyen Şafak Sezer, Hülya Avşar'ın gönlünü almayı da ihmal etmedi. "Hülya benim canım. Ben çok severim Hülya Hanım'ı. Benim aramı açmayın kendisiyle. Ben sadece mizah yapıyorum." şeklinde konuşan Şafak Sezer'e ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar'ın ne cevap vereceğ merak ediliyor.

Ne yapsam hiçbir şey olmuyor

Çekim arasında basın mensuplarına pişirdiği etlerden ikram eden Şafak Sezer, pandemi sürecinde aldığı kilolar için şunları söyledi: " Pandemi sürecinde çok kilo aldığım doğrudur. Mutfakta ben yağ üzerine çalışıyorum. Her yolu denedim. Ne yapsam hiçbir şey olmuyor. Liposakşın yaptırdım ama yine de kilo veremedim."
Ferman Toprak'ın klipteki yeni imajını soran muhabirlere "çok beğendim" diyen Şafak Sezer, Berdan Mardini'nin son dönemde sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafları  değerlendirirken de espri yapmadan duramadı: "Berdan'ı çok beğeniyorum. Özcan Deniz Berdan'ı aramış, birader hayırdır sanki kendime bakıyorum demiş. Kendi fotoğrafı diye bakmış. Çok benziyorlar ama bence Özcan bu havalarda çıplak gezmez"

31-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar