Star Tv Avlu'nun fişini çekti!

Star Tv Avlu'nun fişini çekti!
Star Tv son bölümlerinden çok fazla kan kaybeden Avlu dizisinin fişini çekti. Avlu final mi yapıyor? Avlu neden final yapıyor?

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin paylaştığı fenomen dizi  Avlu için Star Tv'den flaş karar geldi. İkinci sezonda reytinglerde beklendiğini alamayan Star Tv,  Avlu dizisinin fişini çekti. Sevilen dizi Avlu final yapıyor. Avlu dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak?

AVLU NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR!

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Avlu dizisinin final yapacağı dizi ekibi tarafından da onaylandı. Dizinin başrol oyuncuları devam etmesini isterken, kanal tarafından bu kararın alındığını belirtti. 'Bir avluya kaç ömür sığar' sloganı ile ekranlara gelen dizi yayınlandığı ilk bölümleri ile izleyicinin büyük bir ilgisini toplamıştı. Her perşembe Star Tv ekranlarını reytinglerde en üst sıralara yerleştiren Avlu dizisi sezon finalinin ardından resmen bir çöküş yaşadı. Bu çöküş nedeni ne olabilir? Avlu dizisi hayranları kanalın diziye final yaptırmasının ardında farklı bir neden olduğunu öne sürsede kanal bu durumun reytingler nedeni ile olduğunu ifade etti. 

Avlu dizisinin final yapması aslında çok da şaşırılacak bir durum değildi. İkinci sezona başlayan Avlu dizisi ilk sezondaki çoğu izleyicisini kaybetmişti. İzleyicisini kaybeden dizi, reytinglerde adeta bir çöküş yaşadı. Yayınlanmaya başladığı zamandan beri 6 reyting alan dizi, ikinci sezonda 4 reytinge kadar geriledi. Reytinglerde düşüş yaşayan diziye kanal tarafından müdahale edildi. Star Tv, Perşembe akşamları pasif kalınca dizinin final yapması doğrultusunda karar verdi. Dizinin final yapmasının bir diğer sebebi olarak ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi görüldü. Avlu dizisi sezon finali tatilindeyken Perşembe akşamlarının galibi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. Avlu'nun ikinci sezona bomba gibi olaylarla başlaması bile Bir Zamanlar Çukurova'yı tahtından indiremedi. İkinci sezondan beri bir türlü reytinglerde başarı gösteremeyen dizinin final yapması oldukça beklenen bir durumdu. Sevilen dizi Avlu 30 Mayıs 2019 Perşembe saat 20.00 de 44. bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin hayranları bu habere çok üzüldü. Star Tv, Avlu dizisinin yanı sıra çok severek izlenen Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Söz dizisi için de final kararı aldı.

30-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler