Star Tv Dizisi Çocuk Neden Yok? Çocuk 16. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Star Tv Dizisi Çocuk Neden Yok? Çocuk 16. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Star TV dizisi Çocuk neden yok? Çocuk 16. Bölüm ne zaman yayınlanacak? 31 Aralık salı günü Star Tv' de ne var? Tüm bu soruların cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz!

Başrollerini Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy'un paylaştığı Star TV dizisi Çocuk bu hafta yok! Geçtiğimiz hafta 24 Aralık Salı günü 15. Bölümü ile ekranlarda olan dizi bu haftaki bölümü hakkında sevenlerinin merak ettiği "Çocuk 16. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? sorusu oldu. Dizi ekibinden yapılan açıklama ise izleyenlere kısa bir mola verdirirken, merakla beklenen yeni bölümü için de heyecan yarattı. İşte o haberin detayları!

Star Tv Dizisi Çocuk Neden Yok? Çocuk 16. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

15 Bölümdür soluksuz devam eden Çocuk dizisi, 31 Aralık Salı akşamı beklenen yeni bölüm oynamayacak. Sebebi ise Tv kanalları arasındak Yılbaşı programları. Her Tv kanalı gibi bu akşamı eğlenceye ayıran Star Tv Çocuk yeni bölüm yerine saat 20:00'de Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, 22:50'de ise  Kimler Geldi Kimler Geçti Fikret Şeneş Şarkıları ile 2019'a veda edecek. Senenin son programı olan Fikret Şeneş Şarkıları ile geri sayım yapılacak ve 2020'yi hep beraber karşılayacağız. 

Dizinin müpdelaları için sevindirici bir haber daha! Dizinin yeni bölümü olan 16. Bölüm 7 Ocak Salı akşamı saat 20:00'de yeniden sizlerin karşısında. 

Çocuk 15. Bölümde Neler Oldu!

Hasan’ı yollarından uzaklaştırmanın bir yolunu arayan Ali Kemal planlarını devreye sokmuştur. Bu arada Hasan Akça’ya evlenme teklif etmiş ve bu uğurda her şeyi yapacağını dile getirmiştir. Ancak aldığı olumsuz cevapla yıkılır. Akça ise evden köşke taşınır. Bunu öğrenen Hasan deliye döner ve köşkü basar. Akça ile evlenip Efe’yi yanlarına alma hayalleri kurarken Akça’nın bu tavrı Hasan’ı şaşırtmış ve aklını karıştırmıştır.

 

31-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar