Star Tv Dizisi Çocuk'un Kadrosuna Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?

Star Tv Dizisi Çocuk'un Kadrosuna Hangi Ünlü Oyuncu Katıldı?
Star Tv'de izleyiciyle buluşan Çocuk'a yeni bir oyuncu katıldı. Diziye Asiye'nin yıllardır kayıp olan kocası Rıza olarak giren Turgay Kantürk dizide dengeleri değiştiriyor!

Star Tv ekranlarında bu sezon başında başlayan ve 15 bölümü yayınlanan Çocuk Dizisi'nin yayınlanacak16. Bölümüne yeni ve ünlü bir karakter daha dahil oldu. Salı akşamları izleyici ile buluşan ve oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Güney gibi birbirinden usta isimlerin yer aldığı Çocuk, her bölüm seyirciyi heyecandan heyecana sürüklüyor. Kanalın en iyi reyting alan dizilerinden olan Çocuk Dizisi küçük bir çocuğun velayetini almak için uğraşan anne ve babasının hikayesini konu alıyor. 1441 Productions tarafından hazırlanan dizi yılbaşı dolayısıyla verilen iki haftalık aranın ardından 16. yeni bölümüyle 14 Ocak salı akşamı saat 20.00'da ekrana geliyor. Diziye yeni katılan usta oyuncu Turgay Kantürk'te 16. bölümle birlikte Çocuk Dizisi'ne dahil oluyor. İşte detaylar!

Turgay Kantürk Çocuk Dizisi'nde!

Star Tv'nin bu sezon başlayan ve beğeniyle izlenen dizisi Çocuk'un kadrosu güçlübir oyuncuyla daha da güçleniyor. Yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran ve reytinglerde hep üst sıralarda yer alan Çocuk'a usta oyuncu Turgay Kantürk'de dahil oldu. Dizinin 14 Ocak salı akşamı yayınlanacak bölümüyle birlikte Çocuk'un kadrosunda yer almaya başlayan usta oyuncu dizide Ali Kemal ve Murat'ın babası Rıza karakterini canlandırıyor. Asiye ile hala evli olan Rıza'nın yıllar sonra ortaya çıkması dizideki tüm dengeleri derinden sarsacak gibi görünüyor. 

Turgay Kantürk Kimdir?

Star Tv'nin beğenilen dizisi Çocuk'un kadrosuna dahil olan usta oyuncu Turgay Kantürk, 19 Haziran 1961 yılında İstanbul'da doğmuştur. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu pek çok tiyatro, dizi ve sinema filminde rol almıştır. Pek çok ödülün de sahibi olan oyuncunun aynı zamanda kaleme aldığı kitaplar da vardır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan en dikkat çekici olanları şunlardır. 

Ağlama Anne

Siyah Beyaz Aşk

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Kalbim Yangın Yeri

Serçe Sarayı

Hatırla Gönül

Bana Artık Hicran De

Tatar Ramazan

Benim Dünyam

Kuzey Güney

Saç Saça Baş Başa

Hisseli Harikalar Kumpanyası

Melek Hanımın Fendi

13-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar