Star Tv dizisi Sevgili Geçmiş final mi yapıyor?

Star Tv dizisi Sevgili Geçmiş final mi yapıyor?
Star Tv’de cuma akşamları ekrana gelen Sevgili Geçmiş dizisi final mi yapacak, 25 Ekim Cuma günü başlayan dizinin 5 bölümlük reyting sonuçları kimseyi memnun etmedi

Star Tv’de cuma akşamları ekrana gelen Sevgili Geçmiş dizisi final mi yapacak? Ülkemizin en çok izlenen kanallarından biri olan Star TV'de bu sezon başlayan dizisi Sevgili Geçmiş, beklenenin altında gelen reyting sonuçları nedeniyle yoksa erken final mi yapacak, sorusuna muhatap oldu. 25 Ekim Cuma günü başlayan dizinin 5 bölümlük reyting sonuçları kimseyi memnun etmedi. Hal böyle olunca yapım şirketi mecbur kaldı ve değişkiliğe gitti. Acaba o değişiklik nedir, yoksa Star Tv dizisi Sevgili Geçmiş final mi yapıyor, diyen diziseverler haberimiz sizi ilgilendiriyor. Şimdi detaylar.

Star Tv dizisi Sevgili Geçmiş final mi yapıyor?

Emre Kına, Melis Sezen, Özge Özacar, Ece Uslu gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizide beklenilen sonuçlar gelmedi.25 Ekimde yayın hayatına başlayan dizi, ilk hafta reyting sıralamasında dokuzuncu olurken, ikinci hafta sıralamasında ilk ona bile giremedi. Sonraki haftalarda dizinin izlenme oranının %4’te kalması ile akıllara Sevgili Geçmiş final mi yapıyor sorusu akıllara takıldı.

Kadrosu Güzel ama!

Bilindiği üzere bir Tv kanalı yapım şirketleriyle dizilerle ilgili olarak genelde 10 bölümlük bir anlaşma yapar. Dizilerin devam mı tamam mı kararına ise 10 bölümlük deneme sürecinden sonra karar verilir. Sevgili Geçmiş dizisi 5 bölümdür düşüşüyle erken final yapacak diziler listesine girdi. Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisi başladığında oldukça iddialıydı. Elinde çok iyi bir kadro bulunuyordu. Oyuncu kadrosuyla tam bir harmoniydi dizi. Yani ekran dünyasının usta isimleri ve genç yetenekler birbiriyle uyum içinde aynı dizide buluşmuştu. Düşünün bir kere, Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Sevda Erginci, Özge Özacar, Elifcan Ongurlar, Burak Çelik ve Seçkin Özdemir gibi oyuncularla yaptığınız bir dizi Cuma akşamları kötü reyting alıyorsa siz de yapım şirketi olarak bazı radikal kararlar alırsınız. Canlitv olarak eğer Sevgili Geçmiş dizisi final yaparsa neden final yaptı konusu sizlerle paylaşacağız. Reyting sıralamasının bize ilham ettiği kadarıyla dizi 10 bölüm zor dayanacak gibi duruyor.

Sevgili Geçmiş’te büyük değişkilik!

Son bölüm olan 5. bölümü bırakın ilk 10 listesine girmeyi, çok daha gerilerde yer aldı. Hikayesi hayli beğeni toplamış olsa da dizi için tehlike çanları çalmaya başladı. Özellikle Ferhat ile Şirin’in Cuma akşamı ilk bölümünün yayınlanması ile kan kaybeden dizi için radikal bir karar alındı ve senarist değişikliği yapıldı. Süreç Filmin yapımcılığını üssteldniği diziyi Funda Alp yazıyor, Aydın Bulut yönetiyordu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin bundan sonraki bölümlerini Gül Abus yazacak. Bakalım bu canhıraş değişiklik diziyi kurtarabilecek mi yoksa 10. Bölümüyle final mi yapacak?

25-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar